Allianz Direct Main Partner seminar Future-Focused Leadership

Allianz Direct is als Main Partner verbonden aan het seminar Future Focused Leadership dat op 19 september 2022 zal plaatsvinden in AFAS Live Amsterdam.

Allianz Direct is als Main Partner verbonden aan het seminar Future Focused Leadership dat op 19 september 2022 zal plaatsvinden in AFAS Live Amsterdam.

Samenwerking met Allianz Direct

DenkProducties is ontzettend trots op deze samenwerking. Door deze samenwerking is het namelijk mogelijk geworden om één van de bucket list namen van onze sprekerslijst daadwerkelijk naar Amsterdam te halen: Usain Bolt. Bolt is ambassadeur van Allianz Direct.

Het is dus primair het ‘halen van Usain’ en Allianz Direct doet ook een eigen programma met hem die week. En kan relaties/intermediairs uitnodigen voor het seminar.

Hét leiderschapsseminar van het jaar met o.a. Usain Bolt

Op 19 September staat Bolt naast internationale topsprekers als Yuval Noah Harari, Amy Edmondson, Boyan Slat, Duncan Wardle en Alexander Osterwalder op het podium van AFAS Live om hun beste inzichten te delen over: Future Focused Leadership.

Hans Janssen, directeur van DenkProducties, is blij met de samenwerking: “Allianz Direct en DenkProducties delen een passie voor klantgericht ondernemen, innovatie en … Usain Bolt. We vonden elkaar al heel snel in het snode plan om Bolt naar Amsterdam te halen. Om hem zijn beste lessen over Peak Performance te laten delen met ondernemers en leiders.”

Meer over DenkProducties: www.denkproducties.nl

Ron Adams, Head of Marketing & Sales bij Allianz Direct, licht het partnership toe: “Allianz Direct is een organisatie die altijd bezig is met de toekomst. De toekomst van onze klanten, intermediairs en medewerkers. Een seminar als Future Focused Leadership sluit hier goed bij aan. Ik ben dan ook ontzettend verheugd op het feit dat onze ambassadeur Usain Bolt zijn ervaringen en kennis kan delen. De deelnemers zullen veel inspiratie en kennis opdoen door zijn deelname. We zijn dan ook trots op het feit dat wij als Allianz Direct hieraan kunnen bijdragen”.

Meer over Allianz Direct: www.allianzdirect.nl

De levende legende: Usain Bolt

Bolt is een levende legende. Een Olympisch icoon. Niet alleen als sporter maar ook als persoonlijkheid:

  • Hij won als enige atleet ooit de Triple Triple: 3 keer goud op 3 opeenvolgende Olympische Spelen.
  • Hij is nog steeds wereldrecordhouder op de 100, 200 en 4*100 meter.
  • Hij vond zichzelf meerdere malen opnieuw uit: van voetballer, tot golfer tot DJ.
  • Bolt is succesvol ondernemer in elektrische mobiliteit: Bolt Mobility.
  • Hij helpt met zijn Usain Bolt Foundation kinderen in een positieve verandering via onderwijs en cultuur.

DenkProducties had eerder Barack Obama, Simon Sinek en Daniel Kahneman in haar seminars. Dit seminar Future Focused Leadership is de eerste editie van een nieuw concept Amsterdam Business Forum. Dat komt jaarlijks terug en brengt de beste denkers ter wereld naar Amsterdam. Niet virtueel maar hoogstpersoonlijk.

Bekijk het seminar Future Focused Leadership