Luistertip: 3 favoriete afleveringen van de Denktank podcast

Luistertip: 3 favoriete afleveringen van de Denktank podcast

DenkTank, de podcast van DenkProducties groeit als kool. Steeds meer luisteraars. Steeds meer reacties op onze uitzendingen. Daar worden we blij van!
 
DenkTank is een podcast voor leiders en professionals die nóg beter willen worden in hun werk. In DenkTank halen we nationale en internationale denkers voor de microfoon en vragen hen naar hun allerbeste tips. Je hoort slimme inzichten over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit, rechtstreeks van de bron. Soms in onze studio, maar ook live vanaf onze seminars en digitale masteclasses. Inmiddels staan er 26 afleveringen van DenkTank online. 
 
Wil jij snel kennismaken met DenkTank? Hier 3 luistertips:

#1: Nieuwste aflevering: ‘Drive met Mark Tuitert’

Zijn boek knalt met superstip de bestsellerlijsten in. Olympisch kampioen Mark Tuitert legt uit hoe een Stoïcijnse mindset je tot betere prestaties brengt. Inspirerend en leerzaam.

 

 

#2: Brok in de keel: ‘Bibian Mentel over Wilskracht’

We mochten een bijzondere uitzending doen met Bibian Mentel, de ongekroonde koningin van de wilskracht. Een mooi audio-monument van een zeer bijzonder mens.

 

 

#3: Best beluisterd: ‘Jan van Setten over weerstand’

Nog steeds de best beluisterde aflevering is met ons Nationale Bruistabletje Jan van Setten. Op kenmerkende wijze zet Jan je aan tot nadenken: wie heeft er nou eigenlijk weerstand?

 
Hier vind je DenkTank op Spotify.
Hier vind je alle afleveringen van DenkTank op onze site.

Lees ook