3 podcasts over slimmer werken van Rick Pastoor

3 podcasts over slimmer werken van Rick Pastoor

Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Daarom ontwikkelde Rick Pastoor een razendslimme methode: GRIP. Hij schreef hierover het gelijknamige boek GRIP, dat direct een regelrechte bestseller werd.

Rick heeft ontzettend veel slimme inzichten en tips over het geheim van slim werken. Wil jij ook productiever werken? Start dan met deze podcasts.

1. Het geheim van slim werken (28  min)

Rick is de schrijver van de bestseller 'Grip'. In deze BNR Podcast deelt hij zijn beste tips met Ben Tiggelaar. Wat doe je als je gek wordt van e-mails, onderbrekingen en eindeloze todo-lijsten? Essentieel voor iedereen die het (soms) net iets te druk heeft. 

2. Zo krijg je grip op je e-mail (15 min)

In deze aflevering van Ricks eigen podcast Hoe Krijg Je Het Voor Elkaar temt Rick het beest dat e-mail heet. E-mail is namelijk allang niet meer dat onschuldige medium uit de jaren ’90 waarmee je lekker kon pennen met iemand uit Vietnam of Alaska. Nee, e-mail is een ware plaag en sommige mensen worden helemaal beheerst door hun e-mail.

3. Grip op je agenda en prioriteiten (37 min)

Rick Pastoor spreekt in deze podcast van 't Pakhuis met Maurice Seleky over de beste manier om je agenda te gebruiken, hoe je door die agenda goed te gebruiken beter ‘nee’ kunt zeggen en waarom het zo belangrijk is om met intentie te leven.

Meer tips?

  1. Luister Denktank de podcast van DenkProducties, live vanaf de seminars
  2. Check de DenkProducties blog voor de highlights uit onze seminars
  3. Kijk rond in onze videobibliotheek met tips van de beste leiderschapsdenkers

Verder lezen