3 podcasts over slimmer werken van Rick Pastoor

Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Daarom ontwikkelde Rick Pastoor een razendslimme methode: GRIP. Hij schreef hierover het gelijknamige boek GRIP, dat direct een regelrechte bestseller werd.

De 3 beste podcasts

Rick heeft ontzettend veel slimme inzichten en tips over het geheim van slim werken. Wil jij jouw 2020 ook productiever en leuker maken? Start dan met deze podcasts.

1. Zo krijg je grip op je e-mail (15 minuten)

In deze aflevering van Ricks eigen podcast Hoe Krijg Je Het Voor Elkaar temt Rick het beest dat e-mail heet. E-mail is namelijk allang niet meer dat onschuldige medium uit de jaren ’90 waarmee je lekker kon pennen met iemand uit Vietnam of Alaska. Nee, e-mail is een ware plaag en sommige mensen worden helemaal beheerst door hun e-mail.

2. Grip op je agenda en prioriteiten (37 minuten)

Rick Pastoor spreekt in deze podcast van 't Pakhuis met Maurice Seleky over de beste manier om je agenda te gebruiken, hoe je door die agenda goed te gebruiken beter ‘nee’ kunt zeggen en waarom het zo belangrijk is om met intentie te leven.

3. Het geheim van slim werken (28  minuten)

Rick is de schrijver van de bestseller 'Grip'. In deze BNR Podcast deelt hij zijn beste tips met Ben Tiggelaar. Wat doe je als je gek wordt van e-mails, onderbrekingen en eindeloze todo-lijsten? Essentieel voor iedereen die het (soms) net iets te druk heeft. 

Verder lezen