DenkTank podcast 150.000 downloads!

DenkTank podcast 150.000 downloads!

In onze podcast DenkTank halen we nationale en internationale denkers voor de microfoon en vragen hen naar hun allerbeste tips. Je hoort slimme inzichten over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit, rechtstreeks van de bron.

En…

We hebben een bijzondere mijlpaal:

De podcast is maar liefst 150.000 keer gedownload! 

  Om deze mijlpaal te vieren hebben we 3 bijzondere afleveringen geselecteerd:  
  1. Meest beluisterde podcast: omgaan met weerstand, met Jan van Setten.
  2. De podcast met de meeste reacties: schrijven voor het brein, met Martin van Kranenburg.
  3. De persoonlijke favoriet van Hans: Maggie MacDonnell over verschil maken. 
 

Omgaan met weerstand - Jan van Setten

Jan van Setten staat garant voor positieve energie en mooie inzichten. Zijn specialiteit? Hij maakt prangende kwesties “verwarrend eenvoudig”. En dat doet hij ook in deze podcast over omgaan met weerstand. Hoe krijg je mensen mee in je plannen? Hoe overtuig je een lastige klant? Hoe krijg je vat op een gedemotiveerde collega? 

Jan van Setten geeft je alle kennis en praktische handvatten om hier mee om te gaan.   Naast een sprankelend interview hoor je ook 10 minuten Jan van Setten live on stage op het seminar Psychologie van het Overtuigen.

 

 

 

Schrijven voor het brein - met Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg  is een van de meest gevraagde conversie-, personalisatie- en neuromarketing specialisten in Nederland. Hans Janssen en Remy Gieling vragen hem in deze uitzending het hemd van het lijf.

Deze podcast gaat over “schrijven voor het brein”. Het is een soort achtbaan waar de praktische tips achter elkaar over je heen donderen. Riemen vast en luister deze aflevering... Je krijgt tal van concrete adviezen om jouw teksten direct sterker, overtuigender en sympathieker te maken.

 

 

 

Verschil maken - met Maggie MacDonnell

Maggie MacDonnell bezorgt je gegarandeerd een slikmoment, kippenvel én een shot inspiratie van de bovenste plank. MacDonnell is gymleraar op een school in in het Canadese Noordpoolgebied. Ze werkt met Inuit-kinderen, die getraumatiseerd zijn door onderdrukking en discriminatie. 

Hoe kun je vanuit een ogenschijnlijk uitzichtloze situatie tóch het verschil maken en alles om je heen de goede kant op kantelen? Maggie laat zien hoe je dat doet. Hans Janssen: “Ik kon na dit gesprek alleen maar een diepe buiging maken. Wat geweldig dat er mensen zijn als Maggie.”

 

 

Veel luisterplezier gewenst!

Ps: Jan van Setten staat op het podium tijdens het seminar De Psychologie van het Overtuigen. Meer info vind je hier.

Psychologie van het Overtuigen

Dit is ook leuk