1 uur inspiratie met Jitske Kramer: Cultuurshock!

1 uur inspiratie met Jitske Kramer: Cultuurshock!

Hoog tijd dat deze video VAN HET SLOTJE GAAT! Want dit is wel een heel bijzonder verhaal: een verborgen Youtube video van Jitske Kramer gaat mini-viral.

CULTUURSHOCK

Op 16 april 2020 deden we bij DenkProducties een thuiswerkseminar met Jitske Kramer in Theater Gooiland: Cultuurshock. 2.000 Mensen meldden zich aan en iedereen die had ingeschreven, kreeg nadien een link om terug te kijken. Die video zetten we verborgen op Youtube.

VERBORGEN VIDEO VERTIENVOUDIGT IN KIJKERS

We kijken nu naar de videostatistieken. En wat zien we: de video is bijna 20 duizend keer bekeken! Terwijl hij 'maar' bij 2.000 mensen is bekendgemaakt en NIET op openbaar stond op Youtube.

MINI VIRAL

Deze clip is gigantisch ‘onder de radar’ gedeeld. Door kijkers die super enthousiast waren en het weer doorsturen naar anderen die het dan weer zo gaaf vinden dat ze hem verder … Enfin … een soort mini-viral dus.

VAN HET SLOT AF!

Na overleg met Jitske hebben we direct besloten: hoog tijd om deze video ‘van het slotje’ te halen. Daarom is hij nu openbaar te kijken: een uur inspiratie van Jitske Kramer: Cultuurshock!

Veel kijkplezier en deel naar hartenlust!

Ook interessant