Jitske Kramer

Corporate antropoloog, auteur

Jitske Kramer is een corporate antropoloog, spreker, ondernemer en oprichter van HumanDimensions. Ze is de auteur van Managing Cultural Dynamics, Deep Democracy, Wow! Wat een verschil, The Corporate Tribe (2016 Management Book of the Year), Building Tribes en Werk heeft het gebouw verlaten. 

Jitske Kramer reist de hele wereld over om te leren van stammen, leiders, verrassende vernieuwers en willekeurige voorbijgangers. Ze kijkt hierbij hoe deze stammen worden opgebouwd en hoe we de relaties kunnen versterken. Met deze kennis kunnen we onze manier van organiseren en samenwerken drastisch verbeteren.

Human Dimensions
Jitske heeft HumanDimensions opgericht. Met HumanDimensions bekijkt ze bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? HumanDimensions brengt de culturele en antropologische kennis naar organisaties door middel van eye-opening keynotes, masterclasses en workshops. De inzichten verbeteren de kracht en resultaten van individuen en groepen.

Doelgericht leiderschap met Simon Sinek
Jitske was een van de keynotesprekers tijdens het seminar Purpose Driven Leadership (2019). Ze gaf haar visie op doelgericht leiderschap. Lees hier meer over haar keynote.