Seminars

Blended classes

Drs. Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker, ondernemer en oprichter van HumanDimensions. Jitske kamer heeft de boeken Normaal is anders, Deep Democracy - de wijsheid van de minderheid en Wow! Wat een verschil uitgebracht. Daarnaast is ze co-auteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016). Jitske reist de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen.

HumanDimensions
Jitkse heeft HumanDimensions opgericht. HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? HumanDimensions reist de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengt deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken.

Blended Class 'Teamcultuur: tribes van de toekomst'
Op 3 juni geeft Jitske een Blended Class 'Teamcultuur: tribes van de toekomst'. Een goede teamcultuur is onmisbaar om resultaten te behalen én om lekker in te werken. In dit programma geeft Jitske Kramer je een antropologische bril om naar je teamprocessen te kijken. Eye-openers gegarandeerd!

Meer informatie