Nieuwe technieken voor meer rust, meer focus en meer impact

Heb jij je eerste e-mail al voor het ontbijt gecheckt? Is jouw 'to-do lijst' de afgelopen maand nog niet leeg geweest? Heb je het gevoel dat je meer voor anderen werkt dan aan je eigen prio's?
Je bent niet de enige! Onderzoek toont aan dat 60% van alle werknemers tot 'op het tandvlees' gaat. Onder flinke werkdruk, maar iedereen bijt even door. Hopend op rust en overzicht. Ooit...

Wat te doen? Al die 'lifehacking' apps en timemanagementcursussen helpen niet. Gelukkig is er goed nieuws! Er is eindelijk een methode die wél werkt.

Tony Crabbe leert je nooit meer te druk te zijn

Bestseller auteur Tony Crabbe heeft een geheel nieuwe kijk op ons drukke leven in deze overvolle wereld. In een interview bij RTL Late Night vertelt hij hoe hij 'drukte' ziet. Wat is het verschil tussen druk en té druk zijn?

Meteen aan de slag? In dit stuk schrijft Tony over 4 dingen om per direct te stoppen:

  1. Stop met het managen van je tijd
  2. Stop met het productief willen zijn
  3. Stop met het rechtvaardigen van 'druk zijn'
  4. Stop met het hebben van zoveel vrienden

Denk je nu: 'ja leuk, maar hoe dan?'. Tony gaat het je leren. Op 7 februari 2019 staat hij samen met 3 Nederlandse experts op het podium bij DenkProducties tijdens het seminar Nooit meer te druk. Een dag vol toepasbare theorie en technieken om direct meer overzicht, meer focus en meer impact te krijgen.

Naar het seminar

Dit is ook leuk