STAP budget NU inzetbaar voor Future Focused Leadership!

STAP budget NU inzetbaar voor Future Focused Leadership!

---------- Helaas is het STAP budget voor deze periode alweer op ----------

 

Ga naar hét leiderschapsseminar van het jaar met 100% STAP subsidie

 

Geweldig nieuws! DenkProducties is opgenomen in de opleidingscatalogus voor de STAP subsidie van de Rijksoverheid. Deze subsidie stelt jou in staat om te werken aan je opleiding en ontwikkeling. Met 1000 euro budget per persoon per jaar. Ook voor jou!

Je kunt nu je STAP budget inzetten bij DenkProducties. Je eerste en meteen beste kans is op 19 september. Belangrijk: je moet het vóór 1 juli regelen! 

 

Future Focused Leadership - 19 september - mét stap subsidie

Hier kun je dus feitelijk gratis naartoe, als je je STAP budget gebruikt. Hoe geweldig is dat?

 

Dit wil ik, wat moet ik doen?

Het verkrijgen van STAP subsidie is prima te doen. Je moet het even goed in je agenda zetten want 1 juli is de deadline. Hoe gaat het proces:

Stap 1: meld je aan voor het seminar Future Focused Leadership via de speciale STAP aanmeldknop. Die vind je hier: https://www.denkproducties.nl/seminars/future-focused-leadership. Gebruik de grijze knop ‘aanmelden met STAP’.

Stap 2: na aanmelding krijg je van ons een pdf met aanmeldingsbewijs. Bewaar die goed. Wij doen ook een ‘vooraanmelding’ voor je in het STAP register bij UWV. Dat maakt het voor jou extra makkelijk op 1 juli.

Stap 3: zet in je agenda: Vrijdag 1 juli vanaf 10.00 uur. Dan gaat de site open waarmee je jouw subsidie kunt aanvragen met je aanmeldingsbewijs. Die site is: https://www.stapuwv.nl/login. Je logt in met DigID en voert de gegevens in die je van ons gekregen hebt.

Dat is het!

 

Belangrijk om te weten

  1. De vorige subsidiepotjes van het STAP Budget waren al na 2 dagen op. Dus zorg dat je echt op 1 juli die aanvraag doet! Niet wachten, want dan kun je te laat zijn.
  2. Je meldt je dus vóór 1 juli al aan voor het seminar. Tip: doe het nu meteen. Want dan krijg je het bewijs dat je nodig hebt en je zit nergens aan vast. 
  3. Op 1 juli vraag je dus zelf je STAP subsidie aan met je DigID. Wordt je subsidie goedgekeurd? UWV betaalt dan direct aan DenkProducties. Pas vanaf dat moment is je aanmelding definitief.

Je kunt dit volledig zonder risico doen. Wordt je subsidie niet goedgekeurd? Dan wordt je inschrijving automatisch (en zonder kosten) verwijderd. Je zit dus nergens aan vast!

 

Tip! Ga samen met je collega naar dit seminar. Samen leren is nóg effectiever en leuker.

 

Meer weten over STAP