Seminars

Blended classes

Incompany

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst zeven boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 360.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Afgelopen jaar kwam Ben zijn nieuwe boek ‘De Ladder’ uit, ook dit boek stond al snel op nummer één-positie in de management-toptien. Ben zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd.

Ben Tiggelaar weet waarover hij praat
Voor de in één dag-seminars las hij met zijn team duizenden pagina’s ván en óver de belangrijkste wetenschappers en managementdenkers. Ook sprak hij een groot deel van hen persoonlijk, tijdens seminars en in interviews. Al deze kennis maakt Ben op een laagdrempelige manier toegankelijk.

Seminar = inhoud + impact
Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. Zoals MBA in één dag. Beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo, presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor je toch 8 uur lang op het puntje van je stoel zit.

Meer van Ben Tiggelaar zien? Bekijk zijn video pagina voor exclusieve video's met handige tips over leiderschap en verandering.

Bekijk het hier

 

"Ben Tiggelaar deeply cares about the challenges we face in becoming better leaders, in changing our lives and in making a real contribution. Ben's unique talent is his ability to translate sound scientific research into inspirational, practical advice."

Stephen Covey, auteur van ‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap'