Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Bestseller auteur, columnist, trainer

- Dr. Ben Tiggelaar studeert al meer dan 30 jaar op leiderschap en verandering. Als journalist, docent, gedragwetenschapper. Maar ook als ondernemer, echtgenoot en vader.

- Acht van Bens boeken (o.a. Dromen, durven, doen en De Ladder) stonden op nummer één in de Nederlandse management top 100.

- Wekelijks schrijft Ben een column over werk en leven voor NRC en interviewt hij experts over persoonlijk leiderschap voor BNR.

- MBA in één dag, het seminar van Ben Tiggelaar en DenkProducties, is met 22.345 deelnemers het meest succesvolle Nederlandse managementseminar ooit.

- Ben is visiting professor aan IE Business School in Madrid (een van de topinstituten in Europa, volgens The Economist en Financial Times). Ook verzorgt hij regelmatig gastcolleges aan de Vlerick Business School en de Vrije Universiteit.

- Ben interviewde talloze grootheden over leiderschap en verandering, onder wie: Stephen Covey, Daniel Kahneman, Henry Mintzberg, John Kotter, Simon Sinek en Barack Obama.

"Ben Tiggelaar deeply cares about the challenges we face in becoming better leaders, in changing our lives and in making a real contribution. Ben's unique talent is his ability to translate sound scientific research into inspirational, practical advice."

Stephen Covey, auteur van ‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap'