Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar

Trainer, breinexpert, bestsellerauteur

Mark Tigchelaar studeerde neuropsychologie en verdiept zich nu ruim vijftien jaar in het ontdekken van efficiëntere manieren van werken. En die heeft hij gevonden!

Al tijdens zijn studie neuropsychologie begon hij een bedrijf waarmee hij mensen trainde in snellezen en geheugenoptimalisatie. Hij schreef hierover de succesvolle boeken Lezen, weten en niet vergeten en Haal meer uit je hersenen en zijn meest succesvolle boek: Focus AAN/UIT.

Zijn werk werd in zes talen vertaald.

Mark trainde met zijn bedrijf Focus Academy meer dan 100.000 professionals, ondernemers en topsporters. Bij al deze mensen zagen ze steeds vier problemen terugkomen die allemaal te maken hadden met afleiding. Zodra mensen wisten wat deze concentratielekken waren en wat ze eraan konden doen, kregen ze zelfs op de meest chaotische dagen hun werk gedaan.

Over deze inzichten gaat zijn nieuwste boekHij laat zien hoe je met volle aandacht kunt werken in een wereld vol afleiding. Met als resultaat: focus, rust en overzicht. Dat wil je!

Wil je meer weten over het werk van Mark Tigchelaar? Bekijk dan zijn website.

"Mark weet je aandacht moeiteloos vast te houden bij het fundamentele onderwerp ‘aandacht’. Altijd goed onderbouwd en praktische om meer uit je leven te halen."

Wouter de Jong, auteur van de bestseller Mindgym