Sharon Kroes

Sharon Kroes

Trainer, gespreksleider, coach

Sharon Kroes is voormalig Nederlands, Europees én wereldkampioen debatteren en Nederlands kampioen Eloquentia (welbespraaktheid). Hij was deelnemer, finalist en winnaar van debattoernooien in Kuala Lumpur tot Oxford en van Bremen tot Istanbul en is co-auteur van het boek 'Overtuigend Debatteren. Sharon Kroes ontving de universitaire onderscheiding ‘Civilitate’ wegens zijn buitengewone prestaties op het gebied van het debat.

Van ministers tot managers
Sharon Kroes is persoonlijk debatcoach van diverse bewindslieden in Nederland en Vlaanderen. Maar hij leert ook managers, beleidsmakers en ondernemers hoe ze verbaal veel scherper uit de hoek kunnen komen. Sharons stijl is helder, pittig en confronterend. Hij laat op fenomenale wijze zien hoe je ongrijpbaar wordt voor je tegenstander. Voortaan laat je hem/haar alle hoeken van de kamer zien.

"Je kunt niet anders dan een mateloze bewondering hebben voor woordkunstenaar Sharon Kroes (..) het is bijna onmogelijk om de hoogstandjes te beschrijven die hij samen met de deelnemers wist neer te zetten."

Thijs Verhees, Sales Expert Magazine