DenkTank #11: Sharon Kroes: grootmeester in overtuigen & debatteren

DenkTank #11: Sharon Kroes: grootmeester in overtuigen & debatteren

Op masterclass bij dé retorisch grootmeester van Nederland! Sharon Kroes was wereldkampioen debatteren en nationaal kampioen Eloquentia. Een echte taalbaas dus. Hij laat zien hoe je elk gesprek kunt ‘heersen’:

  • Hoe je mensen meekrijgt voor jouw plan.
  • Welke zinnetjes echt magisch werken.
  • Hoe je de regie houdt in spannende gesprekken.

In een levendig gesprek met hosts Remy Gieling en Hans Janssen, legt Kroes haarfijn uit hoe je een ijzersterk argument bouwt, hoe je dat overtuigend brengt én hoe je omgaat met tegengas. Verplichte kost voor iedereen die praat ‘voor zijn/haar werk’. Voor jou dus! 

Of luister via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

DenkTank Podcast met Sharon Kroes

Meer over Sharon Kroes

Sharon Kroes is voormalig Nederlands, Europees én wereldkampioen debatteren en Nederlands kampioen Eloquentia (welbespraaktheid). Hij was deelnemer, finalist en winnaar van debattoernooien in Kuala Lumpur tot Oxford en van Bremen tot Istanbul en is co-auteur van het boek 'Overtuigend Debatteren. Sharon Kroes ontving de universitaire onderscheiding ‘Civilitate’ wegens zijn buitengewone prestaties op het gebied van het debat.

Van ministers tot managers
Sharon Kroes is persoonlijk debatcoach van diverse bewindslieden in Nederland en Vlaanderen. Maar hij leert ook managers, beleidsmakers en ondernemers hoe ze verbaal veel scherper uit de hoek kunnen komen. Sharons stijl is helder, pittig en confronterend. Hij laat op fenomenale wijze zien hoe je ongrijpbaar wordt voor je tegenstander. Voortaan laat je hem/haar alle hoeken van de kamer zien.

Over DenkTank, de podcast van DenkProducties

Een podcast voor leiders en professionals die nóg beter willen worden in hun werk. In DenkTank halen we nationale en internationale denkers voor de microfoon en vragen hen naar hun allerbeste tips. Je hoort slimme inzichten over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit, rechtstreeks van de bron. Soms in onze studio, maar ook live vanaf de seminars van DenkProducties. Een ideale podcast voor professionals die denken dat ze nóg beter kunnen.

Bekijk alle afleveringen van DenkTank

Sharon Kroes  -   - 

Misschien vind je dit ook interessant