Ongecensureerde evaluaties - Psychologie van het Overtuigen

Dit zeggen de deelnemers. Integraal en ongefilterd.

Het seminar Psychologie van het Overtuigen is voor ons bij DenkProducties altijd één van de hoogtepunten van het jaar. De komst van Robert Cialdini én ons keurkorps van Nederlandse sprekers is een programma waar we reikhalzend naar uit kijken.

Het is een beetje als het teamuitje van de beste sprekers van Nederland.

Ze zijn er allemaal. Ze blijven de hele dag. Ze brengen elkaar naar een nóg hoger niveau en zorgen voor een programma dat staat als een huis en waar het plezier vanaf spat.

Wat zeggen deelnemers?

In dit document vind je het overzicht van alle reacties van deelnemers. Er zit geen filter op: alle reacties staan erin. Dus ook de verbeterpunten zie je erbij staan (en gaan wij uiteraard weer fixen voor de volgende editie).

Wil je ALLE evaluaties zien? Hier kun je ze downloaden.

Download hier alle evaluaties 

3 Tips van Cialdini zelf

De hoofdgast van dit seminar is uiteraard Robert Cialdini, de Godfather of Influence. Zijn werk wordt over de hele wereld geroemd om de wetenschappelijke basis én praktische toepasbaarheid. Drie tips uit zijn werk:

  1. Vraag een kleine, geschreven toezeggging.
  2. Begin met ridicuul kleine stapjes.
  3. Consistentie werkt het beste bij oudere mensen.

Wil je dit ook meemaken?

Leren van de beste sprekers van Nederland? En Robert Cialdini zélf? Zet dan een dikke kring in je agenda op dinsdag 28 november en zorg dat je erbij bent!

Bekijk het seminar: De Psychologie van het Overtuigen