DenkTank #16. Wouter de Jong: Workouts voor je mentale vitaliteit

DenkTank #16. Wouter de Jong: Workouts voor je mentale vitaliteit

Als drukbezet kenniswerker probeer je je lichaam in conditie te houden. Maar je hersenen moeten óók in conditie worden gehouden! Gelukkig ontwikkelde Wouter de Jong: Mindgym, de sportschool voor je geest. Een serie slimme, en goed uitvoerbare workouts om je op dagelijkse basis fitter en vitaler te maken. In je hoofd. 

In deze podcast geeft Wouter de Jong je een paar workouts voor je mentale vitaliteit:

  • Hoe zorg je dat je met meer aandacht werkt in een leven vol afleiding?
  • Wat moet je doen om je veerkracht te verbeteren?
  • Hoe train je altruisme en dankbaarheid?

Hosts Remy Gieling en Hans Janssen interviewden Wouter in de foyer bij het seminar ’Nooit meer te druk’ van DenkProducties. En je hoort een stuk Wouter de Jong, live op het podium bij dit seminar.

Of luister via Spotify of Apple podcasts.

Over Wouter de Jong

Wouter de Jong is dé snelrijzende ster op het gebied van effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Zijn boek ‘MindGym’ breekt verkooprecords en reikte tot op #2 in de bestsellerlijst van AKO, pal achter de megaseller over Donald Trump.

Als trainer en spreker durft Wouter alles te zeggen zonder te kwetsen. Hij neemt je mee uit je comfortzone, zonder te dwingen. Zijn programma's zijn interactief, vol humor en bevatten veel momenten van persoonlijke inzichten. Hij trakteert je op een mix van wetenschappelijk onderbouwde theorie, oefening, video, muziek en reflectie, waardoor je de hele dag aandachtig betrokken blijft. 

Over DenkTank, de podcast van DenkProducties

Een podcast voor leiders en professionals die nóg beter willen worden in hun werk. In DenkTank halen we nationale en internationale denkers voor de microfoon en vragen hen naar hun allerbeste tips. Je hoort slimme inzichten over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit, rechtstreeks van de bron. Soms in onze studio, maar ook live vanaf de seminars van DenkProducties. Een ideale podcast voor professionals die denken dat ze nóg beter kunnen.

Bekijk alle afleveringen van DenkTank

Misschien vind je dit ook interessant