DenkTank #1: Jan van Setten: omgaan met weerstand

DenkTank #1: Jan van Setten: omgaan met weerstand

Hoe krijg je mensen mee in je plannen? Hoe overtuig je een lastige klant? Hoe krijg je vat op een gedemotiveerde collega? Jan van Setten geeft raad! In deze aflevering van DenkTank maakt Jan prangende kwesties ‘verwarrend eenvoudig’. Hij laat je met een frisse blijk kijken naar de drijfveren van je collega’s, de nukken van je klant én je eigen rol daarin. Bereid je voor op een snelle parade van verrassende tips waarvan meteen voelt: dit zou wel eens kunnen werken!

Naast een sprankelend interview hoor je ook 10 minuten Jan van Setten live on stage: op het seminar Psychologie van het Overtuigen van DenkProducties.

Of luister via Spotify, Google Podcasts of iTunes.

Over Jan van Setten

Jan van Setten is van huis uit accountant, maar dat merk je echt nergens meer aan. Hij is een van de best gewaardeerde experts van Nederland over klantgerichtheid en commercie. En een van de meest energieke en gedreven docenten die we ooit tegenkwamen. Hij is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, commercie en persoonlijk leiderschap. Jan heeft een grote impact als docent door zijn 'aangenaam confronterende' stijl, humor en energie. Je zit van de eerste tot de laatste minuut op het puntje van je stoel.

Over DenkTank, de podcast van DenkProducties

Een podcast voor leiders en professionals die nóg beter willen worden in hun werk. In DenkTank halen we nationale en internationale denkers voor de microfoon en vragen hen naar hun allerbeste tips. Je hoort slimme inzichten over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit, rechtstreeks van de bron. Soms in onze studio, maar ook live vanaf de seminars van DenkProducties. Een ideale podcast voor professionals die denken dat ze nóg beter kunnen.

Bekijk alle afleveringen van DenkTank

Misschien vind je dit ook interessant