DenkTank#9: Pacelle van Goethem: charisma & overtuigingskracht

DenkTank#9: Pacelle van Goethem: charisma & overtuigingskracht

Waarom krijgen sommige mensen makkelijker dingen gedaan dan anderen? In deze podcast vertelt Pacelle van Goethem alles over de onzichtbare kant van overtuigen: charisma en persoonlijke overtuigingskracht.

DenkTank podcast met Pacelle van Goethem

  • Wat doen mensen met veel charisma beter dan anderen? En hoe kun je dat leren?
  • Hoe vergroot je je persoonlijke overtuigingskracht?
  • Wat moet je doen als je op een spannend moment éxtra power wil uitstralen?

Je ontdekt: overtuigingskracht is geen kwestie van talent, maar vooral van techniek. Pacelle deelt haar beste tips om ontspannen en krachtig over te komen. Resultaat: veel meer impact! Klant overtuigen? Dat kan makkelijker. Een vergadering naar je hand zetten? Je kunt het. Je idee pitchen? Makkie!

Pacelle van Goethem gaat in gesprek met de Denktank hosts Remy Gieling en Hans Janssen

Of luister via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Over Pacelle van Goethem

Drs. Pacelle van Goethem is Nederland’s autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed op de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen. Ze bestudeerde daarbij beïnvloedingsprincipes: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica.. Ze coacht de top in bedrijfsleven en politiek.

Over DenkTank, de podcast van DenkProducties

Een podcast voor leiders en professionals die nóg beter willen worden in hun werk. In DenkTank halen we nationale en internationale denkers voor de microfoon en vragen hen naar hun allerbeste tips. Je hoort slimme inzichten over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit, rechtstreeks van de bron. Soms in onze studio, maar ook live vanaf de seminars van DenkProducties. Een ideale podcast voor professionals die denken dat ze nóg beter kunnen.

Bekijk alle afleveringen van DenkTank

Pacelle van Goethem  -   - 

Misschien vind je dit ook interessant