DenkTank Tim Ferriss Tips - Charlotte van 't Wout

DenkTank Tim Ferriss Tips - Charlotte van 't Wout

De aankomende maanden hebben we een podcast serie opgenomen: Tim Ferriss Tips. Een breed scala aan professionals aan het woord laten over de waarde van de inzichten uit de boeken/podcasts van Ferriss. Wat zijn hun favoriete inzichten, hoe hebben ze die toegepast en wat heeft dat gebracht/opgeleverd? 

‘Daag jezelf eens uit: dit project heeft een deadline van 2 maanden, wat als ik het in 2 dagen zou doen?’

Charlotte van ‘t Wout maakte in Nederland -en daarbuiten- furore met haar online cursussen over productiviteit en persoonlijk leiderschap. Hoe ze die trainingen maakt en verkoopt via Instagram.

Charlotte is misschien wel de meest belezen persoon op het gebied van zelfhulp en persoonlijk leiderschap. Ze verslond meer dan 350 boeken en paste alles wat haar aansprak meteen toe.

Haar favoriete boek allertijden: ‘The 4 Hour Workweek’ van Tim Ferriss. Waarom? Omdat het zo bomvol slimme ideeën staat om je werk sneller, slimmer en handiger te doen.

In deze podcast deelt Charlotte haar favoriete ideeën uit het werk van Ferriss:

  • Hoe verleid je jezelf om veel kortere deadlines te stellen?
  • Hoe reageer je op mensen die tijd van je willen stelen?
  • Waarom moet je stoppen met plannen maken en gewoon beginnen?

Let op: deze podcast heeft een gigantische tip-intensiteit. De ene na de andere ‘How to’ tip komt voorbij. Geniet ervan!

Of luister via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. Kijk je liever? Deze aflevering van DenkTank aflevering is ook te bekijken via YouTube.

Ook interessant