Digitale masterclass met Robert Cialdini

10% korting voor jou!

Op donderdag 26 november geeft Dr. Robert Cialdini een live digitale masterclass voor DenkProducties. Dit is jouw kans om live les te krijgen van deze levende legende, de Godfather of Influence!

Dr. Robert Cialdini schreef hét standaardwerk over beïnvloeden en overtuigen: ‘Influence’ (Invloed). Meer dan 4 miljoen mensen kochten het boek van Cialdini en hij is de meest geciteerde wetenschapper in zijn vakgebied. Ter wereld!

Als luisteraar van de Podcast over Media kan jij met 10% partnerkorting meedoen aan deze digitale masterclass.

Cialdini = beïnvloedingswetenschap 

Cialdini deed baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar beïnvloeding en overtuigingskracht. Hij ontdekte 6 universele principes waar iedereen vatbaar voor is. En beschreef ze in zijn megaseller: Invloed. Opvallend: dit boek ligt op het nachtkastje van ongeveer elke online marketeer. Alle webshops en succesvolle sites zijn ontworpen vanuit de principes van Cialdini. En ze werken … ontzettend krachtig.

Innovatieve productie van topniveau

Deze digitale masterclass is beslist geen webinar: het is een interactieve en innovatieve digitale productie van topniveau. Je bent geen ‘kijker’ maar ‘deelnemer’. Je zit echt digitaal in het publiek (met video) en neemt actief deel in Q&A sessies en breakouts. Geen tijd om af te dwalen: je zit aan je scherm gekluisterd en bent actief onderdeel van de masterclass. Dit is zoals digitaal leren hoort te zijn!

Naar de seminarpagina

10 % korting voor jou

Via de Podcast over Media ben je op deze pagina beland en krijg je 10% korting op de inschrijfprijs van €345,-. Voor jou én voor vrienden en collega's.

Inschrijven met korting >>

Meer info

Vragen? Mail customercare@denkproducties.nl