Tiggelaar Top 40

Tiggelaar Top 40
Datum nog niet bekend

De 40 allerbeste leiderschapsideeën volgens Ben Tiggelaar.

--------- BELANGRIJKE UPDATE ----------

Tiggelaar Top 40 wordt MBA in één dag. Omdat MBA in één dag zo veel gevraagd én goed gewaardeerd wordt hebben we besloten om dat seminar terug te halen. Tiggelaar Top 40 komt niet meer terug. Om bijgespijkerd te worden over leiderschap vormt MBA in één dag een prachtig alternatief.

NAAR MBA IN ÉÉN DAG

Leidinggeven is stevig doorwerken. Je wilt het beste uit je mensen halen. Én je teamdoelen bereiken. Én er zijn voor het thuisfront. Én zelf groeien. Én …

Wie heeft er tips over hoe je dat het slimste doet? Liefst écht praktisch graag.

Ben Tiggelaar is een fanatiek verzamelaar van de beste tips en inzichten voor managers, ondernemers en professionals. Hij zoekt ze voor zijn columns in NRC, zijn podcast bij BNR en zijn vele seminars en colleges. De collectie van Tiggelaar is een kennis-walhalla voor managers. Een oneindige platenkast met de beste leiderschaptips en de vetste managementhits.

Op 31 maart presenteert Ben Tiggelaar zijn persoonlijke Top 40. De aller- allerbeste leiderschapsideeën anno nu.

  • 4 hot topics: thema’s die elke leider beter wil begrijpen
  • 10 slimme inzichten per topic: uit wetenschap én praktijk
  • Eén supertip die je ter plekke al kunt toepassen

Je krijgt: 40 eye-openers  in 400 minuten en talloze tips. In een verrassend nieuw seminarconcept. Vol how-to-ideeën die meteen werken. En interactie, muziek en belevenis. Want leren, dat doe je op het puntje van je stoel.

Get ready to rock!

Ben Tiggelaar
Ben Tiggelaar
€ 995,00 excl. 21% btw
6 PE-uren Meer info

Programma

09:00 Registratie
09:30 Start seminar
17:15 Einde seminar met borrel

Blok 1: Persoonlijk leiderschap door de binnenbocht

10 krachtige ideeën voor het leidinggeven aan de lastigste persoon op aarde: jezelf.

Hoe word je beter in wat je doet? Wat zijn slimme doelen? Hoe creëer je rust in je agenda? Wat zijn de grootste valkuilen om te vermijden? Aan het eind van dit blok: één tip die altijd werkt en die we meteen uitproberen.

Blok 2: Zo maak je je collega's een kopje groter

10 eye-openers voor positieve impact op je collega's.

De snelste manier om meer impact te maken is door anderen te laten groeien. Maar hoe doe je dat? Hoe ga je om met lastige (of gewoon onzekere) mensen? Hoe smeed je een wonderteam? Van alle ideeën die je hier opdoet, vertaal je er één

Blok 3: Iedereen influencer, iedereen marketeer

10 marketingideeën voor mensen die (denken dat ze) niet aan marketing doen. 

Hoe krijg je de handen op elkaar voor jouw idee? Bij je klanten, je directie of je aandeelhouders? In dit blok: de beste marketingtips voor jou. Want anno nu is iedereen influencer. Eén tip passen we ter plekke toe. Zodat je voelt hoe eenvoudig het is.

Blok 4: Veranderen: hoe dan?

10 veranderinzichten om jouw wereld elke dag iets beter te maken.

Geweldige ideeën die je niet implementeert zijn net zo nuttig als... geen ideeën. Dus: hoe dan? Hoe verander je jezelf, je collega's en de wereld om je heen? Hoe zet je de stap van dromen naar doen? Eén meesterlijk inzicht zetten we meteen in. Geen tijd te verliezen. 

Praktische informatie

09:00 Registratie
09:30 Start seminar
17:15 Einde seminar met borrel