De kunst van hybride werken: Routebeschrijving

De kunst van hybride werken: Routebeschrijving

vrijdag 5 november 2021

Locatie & Catering

Over de locatie
Het seminar 'De Kunst van Hybride Werken' vindt plaats in het gezellige theater Spant! in Bussum. 

Catering
Alle catering is inbegrepen bij dit seminar. In de sfeervolle foyer serveren we bij ontvangst en in de twee korte pauzes luxe snacks, verse thee en lekkere koffie. Tijdens de lunch is er een breed aanbod aan broodjes, warme en koude snacks. Na afloop van het seminar is er een borrel met wijn, bier, fris en uiteraard een lekkere borrelhap.

Allergieën
We zorgen de hele dag voor voldoende vegetarische keuzes. Heb je een voedselallergie waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons uiterlijk een week voor het seminar even weten via customercare@denkproducties.nl

Route

Parkeren
Bij het Spant is ruimvoldoende gratis parkeergelegenheid. Elektrische auto's kunnen voor de deur (gratis) opgeladen worden aan een van de twee oplaadpalen.

Trein
Het Spant is gelegen nabij de treinstations Bussum-Zuid en Naarden-Bussum. Het Spant ligt op 15 minuten loopafstand vanaf station Bussum-Zuid. Volg de rode kunsttegels voor de looproute van station Bussum-Zuid naar Spant.
Vanaf station Naarden-Bussum zetten we op de heenweg en terugweg gratis pendelbusjes in. Ze rijden tussen 08.15-09.45 en 17.00-18.15. De busjes zijn wit en je herkent ze aan een poster van het seminar.

Bus
Neem vanaf station Naarden-Bussum of Bussum-Zuid bus 109 richting Hilversum. Stap uit bij de halte Dr. A. Kuyperlaan. Spant ligt op 3 minuten loopafstand. Bus 109 vertrekt twee keer per uur.

Gratis boek

Als deelnemer aan dit seminar ontvang je uiteraard het boek van Jitske Kramer 'Werk heeft het gebouw verlaten'. Na afloop van het seminar ontvang je een code waarmee je gratis jouw boek bij Managementboek kunt bestellen.

Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum