De kunst van hybride werken

De kunst van hybride werken
vrijdag 5 november 2021

Verse inzichten, handige tips en best practices in hybride werken

Let op: dit seminar is al geweest. Benieuwd welke seminars er wel op de kalender staan?

Naar de seminar agenda > 

Werk keert langzaam terug naar kantoor. Maar het moet wel slimmer en beter dan vroeger. Niet terugvallen in oude patronen. Maar hybride werken met ‘best of both worlds’:

  • Wél weer de verbinding van fysiek samenwerken. Eindelijk!
  • Niet naar kantoor om werk te doen dat ook thuis had gekund.
  • Wél remote-tijd om effectief te werken zonder afleiding.
  • Niet meer in de file (no way).
  • Wél weer de inspiratie van collega’s en hecht teamwork.

Hoe krijg je dit voor elkaar? In dit seminar brengt DenkProducties je de mooiste inzichten in hybride werken. De beste denkers delen hun mooiste inzichten. En koplopers in hybride werken geven je een kijkje in hun keuken.

Op 5 november krijg je alle kennis die je nodig hebt om hybride werken … echt te laten werken. Het seminar is zelf ook hybride: fysiek, digitaal of als livestream voor je hele organisatie.

Bij je inschrijving ontvang je ook achteraf de terugkijklink waarmee je de digitale masterclass gedurende twee weken, op elk gewenst tijdstip, kunt terugkijken.

Download de brochure
Ben Tiggelaar Mark Tigchelaar Jitske Kramer
Ben Tiggelaar, Jitske Kramer en Mark Tigchelaar
€ 395,00 /
€ 995,00
excl. 21% btw
6 PE-uren Meer info

Programma

09:00 Ontvangst

09:30 | Opening

Dagvoorziter Kilian Wawoe zet je in de startblokken. Wat ga je leren en hoe haal je het meeste uit dit programma? 

09.45 | Blok 1: Leiderschap en teamgeest

Hoe zorg je voor teamspirit in hybride teams? Hoe geef je verbindend leiderschap: ‘dichtbij op afstand’? Hoe communiceer je in een hybride team? Hoe werken besluitvorming, macht en teamprocessen?

Jitske Kramer

12.00 | Best practice docu's

De afgelopen weken trok Marjolijn Feringa door het land met een cameraman. Ze ging op bezoek bij organisaties die voorop lopen in Hybride werken. Hoe hebben ze het aangepakt? Wat werkt wel en niet? En wat kun je zo van hen overnemen? 

12.30 | Blok 2: De perfecte balans tussen ‘focus-werk’ en ‘teamwerk’

Als je weer terugkeert naar kantoor, raak je al snel weer verstrikt in de afleidingsmachine die open office heet. Hoe zorg je voor de juiste mix tussen focus-tijd én tijd voor ontmoeting en inspiratie? Welke communicatieregels spreek je met elkaar af? En hoe zorg je voor genoeg eigen tijd om echt werk af te krijgen? 

Mark Tigchelaar

15.00 | Blok 3: Blijven innoveren: beter, sterker, mooier

Hybride werken is innoveren en combineren. Je wilt het goede van remote werken behouden en de voordelen van samenzijn benutten. Hoe pak je die vernieuwing aan? Hoe innoveer je jouw eigen werk op een praktische manier? Zodat je niet over een paar maanden weer gewoon in de oude 'rat-race' vervalt?

Ben Tiggelaar

16:30 | Kilian scherpt aan

Een slotverhaal van Kilian Wawoe waarin hij scherp kijkt naar de verhalen uit deze dag. Wat kun je ermee? is dit het hele verhaal? Hoe kun je dit morgen ook echt gaan doen? 

17:00 | Einde

PLUS: slimme hybride werkvormen

Deze 3 programmablokken zijn de inhoudelijke bouwstenen van het programma. In elk blok zit ook een slimme, inspirerende werkvorm waarmee je voor jezelf én met elkaar de belangrijkste lessen trekt. Die sessies (15-20 min per blok) zijn zowel voor fysieke aanwezige deelnemers als voor het remote publiek. Hybride interactie live in de praktijk!

Terugkijklink & Boek

Bij je inschrijving ontvang je ook het boek 'Werk heeft het gebouw verlaten' plus achteraf de terugkijklink waarmee je de digitale masterclass gedurende twee weken, op elk gewenst tijdstip, kunt terugkijken.

Docenten

Praktische informatie

09:00 Ontvangst

Locatie

Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum
Telefoon: 035 6933 254
Routebeschrijving