De kunst van hybride werken

vrijdag 5 november 2021

Verse inzichten, handige tips en best practices in hybride werken

Werk keert langzaam terug naar kantoor. Maar het moet wel slimmer en beter dan vroeger. Niet terugvallen in oude patronen. Maar hybride werken met ‘best of both worlds’:

  • Wél weer de verbinding van fysiek samenwerken. Eindelijk!
  • Niet naar kantoor om werk te doen dat ook thuis had gekund.
  • Wél remote-tijd om effectief te werken zonder afleiding.
  • Niet meer in de file (no way).
  • Wél weer de inspiratie van collega’s en hecht teamwork.

Hoe krijg je dit voor elkaar? In dit seminar brengt DenkProducties je de mooiste inzichten in hybride werken. De beste denkers delen hun mooiste inzichten. En koplopers in hybride werken geven je een kijkje in hun keuken.

Op 5 november krijg je alle kennis die je nodig hebt om hybride werken … echt te laten werken. Het seminar is zelf ook hybride: fysiek, digitaal of als livestream voor je hele organisatie.

Bij je inschrijving ontvang je ook achteraf de terugkijklink waarmee je de digitale masterclass gedurende twee weken, op elk gewenst tijdstip, kunt terugkijken.

Download de brochure
Ben Tiggelaar Mark Tigchelaar Jitske Kramer
Ben Tiggelaar, Jitske Kramer en Mark Tigchelaar
€ 395,00 /
€ 995,00
excl. 21% btw
6 PE-uren Meer info

Programma

09:00 Ontvangst

09:30 | Start

Blok 1: Leiderschap en teamgeest

Hoe zorg je voor teamspirit in hybride teams? Hoe geef je verbindend leiderschap: ‘dichtbij op afstand’? Hoe communiceer je in een hybride team? Hoe werken besluitvorming, macht en teamprocessen?

Jitske Kramer

Best practice docu: psychologische veiligheid in hybride teams

Blok 2: De perfecte balans tussen ‘focus-werk’ en ‘teamwerk’

Als je weer terugkeert naar kantoor, raak je al snel weer verstrikt in de afleidingsmachine die open office heet. Hoe zorg je voor de juiste mix tussen focus-tijd én tijd voor ontmoeting en inspiratie? Welke communicatieregels spreek je met elkaar af? En hoe zorg je voor genoeg eigen tijd om echt werk af te krijgen? 

Mark Tigchelaar

Best practice docu: een rondleiding door hybride kantoorconcepten

Blok 3: Blijven innoveren: beter, sterker, mooier

Hybride werken is innoveren en combineren. Je wilt het goede van remote werken behouden en de voordelen van samenzijn benutten. Hoe pak je die vernieuwing aan? Hoe innoveer je jouw eigen werk op een praktische manier? Zodat je niet over een paar maanden weer gewoon in de oude 'rat-race' vervalt?

Ben Tiggelaar

Best practice docu: acceptatie, implementatie, integratie

17:00 | Einde

PLUS: slimme hybride werkvormen

Deze 3 programmablokken zijn de inhoudelijke bouwstenen van het programma. In elk blok zit ook een slimme, inspirerende werkvorm waarmee je voor jezelf én met elkaar de belangrijkste lessen trekt. Die sessies (15-20 min per blok) zijn zowel voor fysieke aanwezige deelnemers als voor het remote publiek. Hybride interactie live in de praktijk!

Terugkijklink & Boek

Bij je inschrijving ontvang je ook het boek 'Werk heeft het gebouw verlaten' plus achteraf de terugkijklink waarmee je de digitale masterclass gedurende twee weken, op elk gewenst tijdstip, kunt terugkijken.

Praktische informatie

09:00 Ontvangst

Locatie

Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum
Telefoon: 035 6933 254
Routebeschrijving

Streaming Pass

De kunst van hybride werken voor al jouw collega’s? Dat kan!

Meer info