10.000 abonnees op YouTube!

10.000 abonnees op YouTube!

Vorige week braken we door de grens van 10.000 abonnees op het YouTube kanaal van DenkProducties. Wat een mooie mijlpaal! Bedankt voor het kijken & abonneren!

197.000 kijkuren

De video’s op ons kanaal werden miljoenen keren bekeken. En dat zorgde voor 197.000(!) kijkuren. Eigenlijk ook niet zo gek, want ons YouTube kanaal is een soort schatkamer vol interessant videomateriaal. Van puntige managementtips tot interviews en korte colleges.

Deze 3 video’s moet je echt even kijken

Om de mijlpaal van 10.000 abonnees te vieren, hebben we 3 video's geselecteerd die je echt even moet kijken:

Simon Sinek: hoe start je een cultuurtransformatie?

Wat is de grootste fout die je kunt maken bij het starten van een culturele transformatie binnen je organisatie? ‘Treating it like a marketing campaign’, zegt Simon Sinek. Hoe moet het dan wel? Sinek legt in deze video uit welk model je kunt gebruiken om grote veranderingen te creëren.

Jitske Kramer: wat is de essentie van hybride werken?

Hybride werken is ‘here to stay’. Maar wat betekent dit nou echt voor samenwerken en leiderschap? Jitske Kramer gaat in op de vraag wat hybride werken nou eigenlijk is, en hoe je daar het beste structureel mee om kunt gaan.

Ben Tiggelaar: zo zorg je dat een plan ook echt van de grond komt.

Ken je dat? Je maakt mooie plannen en hebt grote ambities. Maar de waan van de dag zorgt ervoor dat het niet écht van de grond komt. Hoe maak je een idee over verandering 'too small to fail'?

Veel kijkplezier! Wil je meer video's zien van Denk Producties en de eerste zijn die ze ziet als er nieuwe video's online komen? Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal!

Bekijk ook: