Dit is de best beluisterde business podcast

Dit is de best beluisterde business podcast

De best beluisterde business podcast is… The Tim Ferriss Show! De extreem scherpe Ferriss interviewt wekelijks wereldberoemde gasten in zijn studio.

Bijzondere gast
Eén van die gasten was Jim Collins: de auteur van de wereldwijde bestseller ‘Good to great’. En dat is bijzonder, want Collins geeft zelden interviews. De aflevering was zo’n succes dat hij het jaar erop terugkeerde.

Verplicht kost voor leiders
Voor alle ondernemers en leiders die hun business van GOOD naar GREAT willen tillen, zijn de afleveringen met Jim en Tim eigenlijk verplichte kost. Bomvol waardevolle zakelijke en persoonlijke lessen.

 

Aflevering 1 

Jim Collins en Tim Ferriss praten over 'Level 5 Leadership', 'the flywheel', creativiteit en belangrijke dagelijks gewoontes. En nog veel meer.

 

Aflevering 2

Jim Collins en Tim Ferriss stellen scherpe vragen over elkaars werk, levenslessen en ondernemerschap. En ze praten over de waarde van kleine gebaren en ongeziene machtsbronnen en meer.

 

De belangrijkste 7 inzichten

Howard Gray schreef een mooi artikel over de belangrijkste zeven inzichten die hij uit de aflevering met Jim Collins distilleerde. Je leest ze hier.

 

Zeldzame kans: masterclass van Jim Collins

Op 23 en 24 maart geeft Collins een unieke digitale masterclass. Exclusief toegankelijk voor 200 leiders die bereid zijn zichzelf en hun business naar het volgende niveau te pushen.

Een kans die niet nog een keer voorkomt! Zorg dat je er op tijd bij bent.

Meer informatie

Meer lezen