Round table sessie met Erin Meyer (invitation only)

Round table sessie met Erin Meyer (invitation only)

Exclusieve avond met INSEAD Professor Erin Meyer.

Veel bedrijven beweren dat hun medewerkers hun grootste kapitaal zijn, maar hoe breng je dat in de praktijk? In alle facetten van de bedrijfscultuur? 

Er is één bedrijf dat dit echt heeft bereikt - Netflix. De cultuur van Netfilx is de straalmotor achter de snelle innovatie en transformatie van het bedrijf. Het beroemde cultuurmanifest van Netflix is volgens topvrouw Sheryl Sandberg:

"The most important document to come out of Silicon Valley"

 

Een exclusieve avond met Erin Meyer

Op maandagavond 22 mei krijg je een bijzonder kijkje in de keuken door science rockstar Erin Meyer (INSEAD). Zij ontleedde de cultuur van Netflix en deelt haar bevindingen voor een exclusief gezelschap van 50 leiders en ondernemers.

 

Netflix = radicaal innovatieve cultuur

Bij Netflix bouwden ze een bedrijfscultuur rond drie pijlers: talent density, candor and context:

Talent Density: presteren is besmettelijk en dus moeten teams bestaan uit de beste mensen. Alléén de beste mensen. Matig of middelmatig presteren beïnvloedt de groep en dus ... moet zo iemand helaas plaats maken voor een topcollega. 

Candor: alleen openhartige feedback is waardevol. Organiseer daarom elk jaar een feedbackdiner waarin iedereen feedback geeft én krijgt. Met heldere spelregels, een sfeer van waardering én tijd om echt het gesprek aan te gaan.

Context: behandel je mensen als volwassenen. Stop de controle. Gooi je vakantiebeleid, je onkostenprotocol en je thuiswerkregels maar overboord. Echt goede medewerkers hebben ze niet nodig. Sterker nog: zij floreren op vrijheid.

 

Science rockstar: Erin Meyer

INSEAD professor Erin Meyer is een heuse science rockstar. Samen met Netflix oprichter Reed Hastings ontleedde ze de secret sauce van de Netflix-cultuur. Op deze bijzondere avond laat ze zien hoe leiders deze lessen kunnen toepassen in hun eigen organisaties. 

Doe mee aan deze exclusieve sessie en ontdek hoe je een omgeving kunt creëren die creativiteit bevordert, autonomie aanmoedigt en de beste talenten aantrekt en behoudt voor jouw bedrijf.

 

Programma: maandag 22 mei 

18.00 Opening door de host
18.15 Keynote-lezing door Erin Meyer: No Rules Rules, de kracht van een innovatieve bedrijfscultuur
19.30 Rondetafelgesprekken met leiders op topniveau
20.30 Q&A-sessie met Erin Meyer
21.00 Einde van de sessie

Tijdens de hele sessie is er catering. 

Alleen op uitnodiging

Deelname aan deze Ronde Tafel sessie is alleen op uitnodiging. Maximaal 50 deelnemers. Profiel: leiders en experts in cultuur en leiderschapsontwikkeling in organisaties met 1000+ medewerkers.

Er zijn géén kosten aan verbonden, maar omdat wij wel kosten maken (voor de spreker en locatie) gaan we ervan uit dat je komt als je aangemeld staat. 

 

Vragen

Inhoudelijke vragen over deze sessie? Mail Hans Janssen op janssen@denkproducties.nl 

 

Voorproefje:

ook lezen