Thuiswerkseminar #5: 'Dansend leiderschap’ met Jan van Setten

Thuiswerkseminar #5: 'Dansend leiderschap’ met Jan van Setten

Vandaag een thuiswerkseminar met de grootste bruistablet die wij kennen: Jan van Setten. Met zijn onverstoorbare optimisme laat hij zien hoe je als leider én als mens elke crisis doorkomt met een gezonde dosis positiviteit, enthousiasme én realisme.

Jan spreekt en schrijft over leiderschap en geeft je verwarrend eenvoudige inzichten waar je écht wat aan hebt op dagelijkse basis. Al helemaal in tijden van crisis, chaos en onwetendheid. Laat je inspireren door de immer positieve leiderschapslessen van Jan in de podcasts en video's van vandaag.

Podcast: In crisistijd hebben we ‘dansend leiderschap’ nodig

Jan was vanochtend live te gast in The Big Five podcast van BNR over Leiderschap in crisistijd. Dat werden 45 minuten vol optimistische inzichten en hoopvolle voorbeelden. Als het aan Jan ligt is het beste leiderschap ‘dansend leiderschap’, vooral in tijden van crisis. Wat dat betekent, hoor je in de podcast. Verder in deze aflevering:

  • Kan je als leider emoties zoals verdriet laten zien?
  • Hoe kun je kansen en mogelijkheden zien in tijden van crisis?
  • Wat is de essentie van leiderschap?

Videotip (2 min): Waar ga je voor en waar sta je voor?

Zoals we in de eerdere thuiswerkcolleges al zagen, is duidelijkheid in tijden van crisis en verandering extra belangrijk. Mensen willen weten waar je als bedrijf voor staat en waar je heen gaat. In deze video legt Jan uit hoe dat werkt.

 

 

Videocollege (25 min): Hoe krijg je mensen mee in verandering?

In tijden van crisis is het extra belangrijk dat alle neuzen in je team dezelfde kant op staan. Hoe krijg je mensen mee in verandering? Hoe ga je om met weerstand? Jan vertelt het in dit college van ruim 25 minuten.

 

 

Podcast: Omgaan met weerstand

Een paar maanden geleden was Jan van Setten te gast in onze eigen DenkTank podcast. In deze aflevering laat hij zien hoe je mensen meekrijgt in je plannen, hoe je lastige klanten overtuigt en hoe je vat krijgt op gedemotiveerde collega’s. Aanrader!

Meer leren vanuit huis