MBA in één dag: wat zeggen deelnemers?

Al meer dan 20.000 managers en professionals waren deelnemer op het seminar MBA in één dag van Ben Tiggelaar. Op deze pagina vind je diverse reviews van deelnemers en 3 interviews met deelnemers die vertellen wat ze hebben veranderd nadat zij bij het seminar zijn geweest. Dit waren deelnemers die net zo positief kritisch zijn als jij.

Want als je een dag tijd en opleidingsbudget investeert, wil je zeker weten dat je kwaliteit krijgt. En er vervolgens ook daadwerkelijk mee aan de slag kan.

Reviews

Hieronder vind je een overzicht van alle reviews die we met toestemming van deelnemers mogen delen. Integraal en ongecensureerd.

--> BEKIJK ALLE REVIEWS 

Interviews 

Zij gingen je voor! We hebben 3 verschillende mensen gevraagd naar hun ervaring na het volgen van MBA in één dag. Lees hieronder wat zij anders zijn gaan doen!

1. Zo wordt kennis toepassen in de praktijk nog makkelijker

MBA in één dag is een rollercoaster van kennis & inspiratie. Maar pas je alles wat je hebt geleerd vervolgens toe in de praktijk?
De tip van Henk Hoogland en John Vreenegoor van de gemeente Almere? Samen leren.  

“Als je het samen doet, blijft het plakken. Als je het in je eentje doet, is het heel indrukwekkend, maar verzuip je de volgende dag alweer in de waan van de dag. Nu hebben we de waan van de dag onderdeel gemaakt van het leren”, aldus Henk Hoogland.

Lees hier meer over Hoogland & Vreenegoor MBA in één dag hebben ervaren. 

2. Hoe MBA in één dag het leven van Marc Yzer veranderde

In 2008 maakte Marc Yzer kennis met MBA in één dag. Dat was voor hem letterlijk levensveranderend. Want na het seminar gooide hij het roer om: hij startte met een MBA-studie aan de Universiteit van Maastricht. Op zijn 50ste studeerde hij cum laude af.

Lees hier het interview tussen Ben Tiggelaar & Marc Yzer.

3. Waarom MBA in één dag’ extreem waardevol is

Ondernemer Dennis Goethals deelt wat hij zo waardeert aan MBA in één dag. ‘Een boek van een managementdenker is vaak ruim 150 bladzijden dik. Minimaal. In 50 pagina’s lees je de essentie van de theorie en de rest van het boek is gevuld met voorbeelden. Voor mij is zo’n managementboek een inefficiënte manier van kennis tot mij nemen. 

Wat ik ontzettend waardeer tijdens ‘MBA in één dag’ is de manier waarop Ben de kern van het gedachtegoed van een groot denker presenteert. Hij legt in een kwartier de essentie van hele grote methodes en theorieën bloot.

Lees meer over hoe Dennis Goethals met zijn MBA in één dag-inzichten aan de slag ging.

Ook deelnemen?

Ben je na het lezen van deze reviews ook enthousiast geworden en wil je er graag bij zijn tijdens de volgende editie van MBA in één dag? Schrijf je nu dan in!


Ik wil me aanmelden