DenkTank #14: Sarah Gagestein - Framing

DenkTank #14: Sarah Gagestein - Framing

Woorden hebben ALTIJD een lading. In DenkTank podcast #14 leer je van Sarah Gagestein hoe je framing gebruikt om je boodschap superkrachten mee te geven. Hoe kiest een meesterframer als Sarah Gagestein de juiste woorden? Waanzinnig fascinerend en heel toepasbaar:

  • Iedereen kan framen: hoe moet je denken om goede frames te ontwikkelen?
  • Een goede framer doet dit noooooit
  • Toveren met taal: hoe kies je de juiste verpakking van je boodschap

Hosts Remy Ludo Gieling en Hans Janssen kregen Sarah Gagestein -auteur van twee boeken over Framing- op de praatstoel. Ze praat honderduit over de mooiste frames, de anatomie van een goede frame en haar beste tips als framingspecialist.


Of luister via Spotify, Apple podcasts of Google Podcasts.

Over Sarah Gagestein

Sarah Gagestein studeerde cum laude af in de Retorica. Ze is taalstrateeg en expert op het gebied van framing, de minst zichtbare maar méést indringende techniek om van jouw waarheid ook de waarheid te maken in de ogen van de ander. Sarah laat zien hoe krachtig deze techniek is en hoe je deze inzet op kantoor.

Over DenkTank, de podcast van DenkProducties

Een podcast voor leiders en professionals die nóg beter willen worden in hun werk. In DenkTank halen we nationale en internationale denkers voor de microfoon en vragen hen naar hun allerbeste tips. Je hoort slimme inzichten over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit, rechtstreeks van de bron. Soms in onze studio, maar ook live vanaf de seminars van DenkProducties. Een ideale podcast voor professionals die denken dat ze nóg beter kunnen.

Bekijk alle afleveringen van DenkTank

Sarah Gagestein  -   - 

Misschien vind je dit ook interessant