DenkTank #72: Jos Burgers en Martijn Verspeek: Superfijne klanten en échte fans

DenkTank #72: Jos Burgers en Martijn Verspeek: Superfijne klanten en échte fans

Je klanten zijn het bestaansrecht van jouw bedrijf. Maar heb je ook de FIJNSTE klanten die je kunt hebben? Of zitten er niet-fijne of zelfs vervelende exemplaren tussen?

Na deze podcast weet je zeker: je kunt ervoor zorgen dat je alleen maar superfijne klanten én fans hebt. En de crux: met die superfijne klanten maak je meer rendement.

Twee bijzondere gasten delen hun ideeën met je:

  • Jos Burgers deelt de belangrijkste lessen uit zijn nieuwe boek Superfijne Klanten. Hij laat je zien dat je beter klanten kunt VERDIENEN, maar dan KOPEN.
  • Martijn Verspeek draait een zeer succesvol bedrijf op één regel: alleen maar werken voor en met fans. Hij geeft een openhartig kijkje in zijn keuken

En gevarieerde podcast met flink wat humor, mooie verhalen en -laten we eerlijk zijn- ideeën waarvan je meteen aanvoelt: zo zou het eigenlijk moeten. Dus de uitdaging is: probeer hier eens iets uit. En zie dat het werkt.

Luister de podcast via: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of YouTube.

Wil jij een boek Superfijne klanten winnen? Stuur een mailtje naar podcast@denkproducties.nl met een kort antwoord op de vraag: waarom moeten jij of je bedrijf dit boek hebben? Zet er ook je postadres bij|!

Jos Burgers  -   - 

Luister ook