DenkTank #47 Remy Gieling - Wat is ChatGPT en wat kan je ermee?

DenkTank #47 Remy Gieling - Wat is ChatGPT en wat kan je ermee?

Iedereen heeft het over ChatGPT. Een nieuw taalmodel dat complete tekst produceert op nagenoeg elke vraag die je het stelt. Wat is ChatGPT? Wat kun je ermee? Luister deze podcast met Remy Gieling en de gastheer van DenkTank en kom meer te weten!

Disclaimer: onderstaande tekst is gemaakt door ChatGPT als antwoord op de vraag: “Maak een beschrijving van een episode van de podcast DenkTank met als onderwerp 'de kansen van Chatgpt voor ondernemers en leiders' en met als gast expert Remy Gieling”

Het onderwerp van deze aflevering van de podcast DenkTank is de kansen van ChatGPT voor ondernemers en leiders. Remy Gieling, een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, is te gast om zijn inzichten te delen.

In de aflevering praten de gastheer en Remy over hoe ChatGPT, een grote taalmodel getraind door OpenAI, kan helpen bij het oplossen van complexe problemen en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Remy legt uit hoe ChatGPT in staat is om natuurlijk sprekende teksten te genereren en hoe deze technologie kan worden gebruikt om bijvoorbeeld klantenondersteuning te automatiseren of om inzichten te verkrijgen uit grote hoeveelheden ongestructureerde data.

Remy benadrukt ook dat het belangrijk is om de ethische implicaties van deze technologie te overwegen en de juiste maatregelen te nemen om de privacy van gebruikers te beschermen.

Deze aflevering eindigt met Remy's advies aan ondernemers en leiders over hoe ze ChatGPT kunnen implementeren in hun bedrijfsprocessen en hoe ze de technologie kunnen gebruiken om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Luister deze podcast en kom meer te weten over ChatGPT.

Of luister via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. Kijk je liever? Deze aflevering van DenkTank aflevering is ook te bekijken via YouTube.

Shownotes

Maak een account aan op: https://chat.openai.com/
Gebruik ook de OpenAIdetector: https://huggingface.co/openai-detector/

Wil je meer weten over Remy Gieling? Lees dan zijn sprekersprofiel op onze website.

Ook interessant