DenkTank#49 Jan van Setten - High Five of Life -2

DenkTank#49 Jan van Setten - High Five of Life -2

Deel 2 van de Ultieme Jan van Setten DenkTank podcast gaat over: Love. Liefde voor je geliefden, je familie en ook een flink deel: liefde voor je werk.

De zakelijke liefdeslessen van Jan van Setten zijn weer gelardeerd met mooie anekdotes, prachtige zijsporen en spitse taalvondsten.

In deze podcast:

  • Kijken we terug op de stortvloed aan hartverwarmende reacties op deel 1 van deze serie (nog niet geluisterd? Bekijk hier het eerste deel van deze reeks High Five of Life).
  • Ontleedt Jan het fenomeen ‘Love’. Wat is het en wanneer is het onvoorwaardelijk?
  • Kun je ook liefde voor je werk hebben? (Spoiler: jazeker!) Wat betekent dat als je bijv. niet lekker in je baan zit of zelfs ontslagen wordt?
  • Waarom is het essentieel om eerst liefde-voor-jezelf te hebben voordat je het bij anderen zoekt?

Oh ja: er komen ook drie geweldige gespreksformats uit die je zo kunt gebruiken:

  • Mocht je ooit iemand moeten ontslaan
  • Wanneer je als HRM-er je vak moet pitchen
  • Als je door de politie staande wordt gehouden bij een snelheidsovertreding

Remy Gieling en Hans Janssen hoefden wederom maar een paar kwartjes in Jan van Setten te gooien en de wijsheden stromen door je oortelefoon.

Deze DenkTank podcast os het tweede deel in een serie rond 5 thema’s: Live – Love – Lean – Laugh en Leave a Legacy. Een podcast met een brede lach en een verscholen traan.

 

Of luister via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. Kijk je liever? Deze aflevering van DenkTank aflevering is ook te bekijken via YouTube.

Wil je meer weten over Jan, lees dan zijn uitgebreide sprekersprofiel op onze website.


Ps. Mocht je na deze aflevering vragen, ideeën of wensen hebben, stuur Jan gerust een bericht via social media of neem contact op via www.janvansetten.nl 

 

Ook interessant