DenkTank #52 Jan van Setten High Five of Life

DenkTank #52 Jan van Setten High Five of Life

De afsluitende aflevering van de DenkTank podcast High Five of Life met Jan van Setten. Een aflevering over het einde. Van je werk of zelfs van je leven. Hoe leef je daarmee, daar naartoe en daar overheen? Hoe zorg je voor een legacy: dat je iets diepgeworteld nalaat dat doorleeft ook als jij er niet meer bij bent?

Dit had een zwaarmoedige aflevering kunnen worden, maar gelukkig spreken we Jan van Setten (dat is moeilijk zwaarmoedig te krijgen) én konden we beginnen met fenomenaal medisch nieuws: Jan dreigt in de 5% mensen te belanden die zijn vorm van kanker gaat overwinnen. Wat een geweldig vooruitzicht!

Daarna gaat het gesprek vrolijk de diepte in:

  • Hoe ga je eigenlijk om met de dood of elk ander einde?
  • Hoe bouw je dag in dag uit aan je legacy en welke 3 elementen zijn daarvoor nodig?
  • Waarom moet je WTC denken bij veel lastige hobbels die je moet nemen

En waarom is het leven eigenlijk één groot avontuur?

Jan neemt ons weer mee met wijze levenslessen en opmerkelijke anekdotes.

 

Deze DenkTank podcast is het laatste deel in een serie rond 5 thema’s: Live – Love – Laugh – Learn en Leave a Legacy. Een podcast met een verscholen traan, maar met een brede lach!

Of luister via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. Kijk je liever? Deze aflevering van DenkTank aflevering is ook te bekijken via YouTube

Lees en luister de eerdere delen van deze serie High Five of Life  deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4. 
Wil je meer weten over Jan, lees dan zijn uitgebreide sprekersprofiel op onze website.

Ps. Mocht je na deze aflevering vragen, ideeën of wensen hebben, stuur Jan gerust een bericht via social media of neem contact op via www.janvansetten.nl

Ook goed om te luisteren