DenkTank#48 Jan van Setten - High Five of Life

DenkTank#48 Jan van Setten - High Five of Life

Stel: je krijgt te horen dat je nog een jaar te leven hebt …
Maar jij… hebt veel meer leven in je. Je hebt andere plannen. Je hebt energie en ideeën voor nog 27 jaar. Of langer.
Wat doe je dan?

We vroegen het Jan van Setten in deze speciale DenkTank podcast aflevering. Want dit is wat hem onlangs overkwam.

In 2022 kreeg Jan de diagnose uitgezaaide melanoomkanker. De hiervoor bedoelde immuuntherapie lijkt - volgens zijn medisch team - de sterrenhemel aan tumoren in zijn hoofd niet te stoppen. Met behulp van plan B is er nog een jaar te gaan. Wat deed Jan na deze boodschap? En wat gaat hij komend jaar doen?

Jan: ‘Dat is verwarrend eenvoudig. Doen wat ik het liefste doe, dus volop doorgaan met dansen op het podium, de ondernemende mens, jou, inspireren en samen zijn met familie en vrienden. En ondertussen geven we zeker niet op. We blijven scherp om van Plan B een mooi Plan C te maken.’

Kortom: voluit Leven met een hoofdletter L. 

Jan van Setten is één van de grondleggers van DenkProducties en staat bij ons op het podium vanaf het allereerste begin. Deze nieuwe DenkTank aflevering is zijn meest persoonlijke podcast ooit. Met zijn eigen verhaal, op zijn eigen, onnavolgbare wijze.

Deze DenkTank podcast wordt het eerste deel in een serie rond 5 thema’s: Live – Love – Lean – Laugh en Leave a Legacy. Een podcast met een brede lach en een verscholen traan.


Ps. Mocht je na deze aflevering vragen, ideeën of wensen hebben, stuur Jan gerust een bericht via social media of neem contact op via www.janvansetten.nl 

 

Of luister via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. Kijk je liever? Deze aflevering van DenkTank aflevering is ook te bekijken via YouTube.

Wil je meer weten over Jan, lees dan zijn uitgebreide sprekersprofiel op onze website.

Jan van Setten  -   - 

Ook interessant