De toekomst van leiderschap: Future Business Leaders

De toekomst van leiderschap: Future Business Leaders

Wat beweegt de leiders van de toekomst, waar dromen ze over, wat vinden ze belangrijk - en wat juist niet? Je hoort het elke dinsdag rond 13.50 in Future Business Leaders, een item in het radioprogramma Zakendoen bij BNR.

Jonge leiders zijn de toekomst
Sinds een aantal weken sponsoren we bij DenkProducties dit radio-item. En daar zijn we trots op. Want we hebben een hele bewuste keuze gemaakt om juist dit item te sponsoren. Die reden is even simpel als belangrijk: jonge leiders zijn de toekomst.

Drive om te veranderen
En die jonge leiders hebben we hard nodig. Want er staan ons nogal wat uitdagingen te wachten. Bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering, duurzaamheid en diversiteit.

Goed omgaan met deze veranderingen vergt aanpassingsvermogen, creativiteit en doortastend leiderschap. Maar ook de drive om het “anders te doen”. Bij DenkProducties geloven dat die drive bij uitstek is te vinden bij jonge leiders. 

BNR-presentator Thomas van Zijl bevraagt jonge leiders op hun beeld van de toekomst. Zo kun je nu al luisteren naar:

De komende weken komen hier nog 9 Future Business Leaders bij. Stay Tuned!

 

Future Focused Leadership
Op 19 september organiseren we het seminar Future Focused Leadership. Doel van dit seminar is om mooiere, slimmere organisaties te bouwen met magnifieke leiders. Die de wereld van hun klanten en medewerkers beter maken.

Future Focused Leadership is opgebouwd uit drie blokken. Volledig in lijn met de drie woorden uit de titel:

  1. Future: we starten vanuit de helicopter. Welke belangrijke grote ontwikkelingen bepalen de toekomst van jouw organisatie? Wat speelt er onder de oppervlakte waar je nu al iets mee moet of kunt?

  2. Focus: we zoomen in op je team of organisatie. Hoe vertaal je ontwikkelingen in digitalisering, duurzaamheid en diversiteit naar je eigen team? Hoe vergroot je de kans dat je team hier echt mee aan de slag gaat?

  3. Leadership: als leider heb je een cruciale rol in dit proces. Hoe word je de leider van deze verandering en neem je anderen hierin mee?

We hebben een fantastische mix aan sprekers. Van Havard-prof Amy Edmondson tot Usain Bolt (snelste man op aarde). Het wordt een waanzinnig leerzaam en inspirerend seminar.

 Bekijk hier het hele programma

Ook interessant