Robert Cialdini: zo valt jouw plan of idee in goede aarde

Robert Cialdini: zo valt jouw plan of idee in goede aarde

Overtuigingskracht vraagt om subtiele timing. Hoe krijg je iemand maximaal ontvankelijk voor jouw verzoek, precies op dat moment dat jij een ‘JA’ nodig hebt? Je wil het ijzer smeden als het heet is... dus hoe krijg je het ijzer zo heet mogelijk?

Daar kan Robert Cialdini je veel meer over vertellen. Op het gebied van overtuigen en beïnvloeden is Cialdini de meest geciteerde sociaal psycholoog ter wereld. Hij deed hier jarenlang onderzoek naar. Een van de technieken die Cialdini hiervoor ontdekte is pre-suasion!

Pre-suasion: zo valt jouw idee in goede aarde

In de wetenschap bestaat er een term voor "het ijzer zo heet mogelijk smeden".

Die term is Pre-suasion.

Deze discipline ontdekt precies wat je moet doen in dat cruciale moment nét voordat je jouw verzoek doet. Zodat je idee precies in goede aarde valt.

Eén icoontje = 15% meer conversie (video)     

In de wetenschap van pre-suasion is er één specialist: Robert Cialdini. In deze video legt hij uit dat een simpel icoontje in de onderwerpregel van een email al genoeg kan zijn voor 15% extra conversie. Met honderden procenten extra winst tot gevolg.

Hoe dat precies werkt zie je in deze video:Robert Cialdini live meemaken?          

Omcircel dan woensdag 27 november 2024 in je agenda. Want dan staat dr. Robert Cialdini op het podium in het AFAS Theater in Leusden. Bij het seminar De Psychologie van het Overtuigen.

Bekijk het seminar

Ook interessant