NIEUW! DenkTank: dé podcast van DenkProducties

Met zo ontzettend veel gave sprekers in huis moest het er natuurlijk een keer van komen: DenkTank, de DenkProducties podcast! Vol inspirerende gasten, slimme tips en praktische inzichten. Een podcast speciaal voor leiders en professionals die nóg beter willen worden in hun werk.

In de DenkTank podcast halen we nationale en internationale denkers voor de microfoon en vragen hen naar hun allerbeste tips. Je hoort slimme inzichten over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit, rechtstreeks van de bron. Soms in onze studio, maar ook live vanaf de seminars van DenkProducties.

Wie ga je horen?
De allerbeste (inter)nationale sprekers, auteurs en levende voorbeelden op het gebied van leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit. De eerste scherpe geesten staan al op band: Jan van Setten en ‘godfather of influence’ Robert Cialdini. En je kunt je ook alvast verheugen op deze topsprekers: Tony Crabbe, Sarah Gagestein, Sharon Kroes, Jos Burgers, Remco Claassen en nog véél meer. Kortom: je bent voorlopig nog niet uitgeluisterd!

Meteen luisteren?
Dat kan! Bekijk onze gloednieuwe podcastpagina. Daar vind je direct de eerste afleveringen (met o.a. Jan van Setten en Robert Cialdini). Daarnaast beluister je ons op je favoriete podcastplek: SpotifyGoogle Podcasts of iTunes. Volg ons en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste pareltjes!

Iedere eerste maandag van de maand lanceren we een nieuwe aflevering van DenkTank. Stay tuned!

Verder lezen