Thuiswerkseminar #bonus: Gratis toegang tot MBA in één dag + bonustip!

Thuiswerkseminar #bonus: Gratis toegang tot MBA in één dag + bonustip!

Het einde van de thuiswerkseminars van DenkProducties in zicht, maar niet voordat we afsluiten met een grande finale… Vandaag geven we je een héél dik bonuspakket én toffe bonustip waar je nog weken mee vooruit kunt. Maximaal leren in quarantaine! 

 

#1 Bonuspakket: Alle content uit ‘MBA in één dag’

De schatkamer van het bekendste leiderschapsseminar van Nederland gaat open… en jij mag gratis naar binnen! Vorig jaar deed Ben Tiggelaar de allerlaatste editie van MBA in één dag en nu geven we álle materialen uit het seminar weg. Want het is te mooi om in de kast te laten liggen. Dit héle dikke bonuspakket bevat:

  • Alle video’s van Ben Tiggelaar op het podium. Handzaam gemonteerd in korte clips.
  • Alle slides, om zelf te gebruiken
  • Het e-book MBA in één dag EN het 20-delige audioprogramma

Download hier alle materialen

 

#2 Bonustip: De Nationale AI Cursus (ook voor je kids!)

Kunstmatige intelligentie (AI) neemt een steeds belangrijkere plek in het dagelijks leven in, dus het is essentieel om daar iets vanaf te weten. Daarom hebben onze vrienden van e-learningbedrijf RMMBR iets gaafs gemaakt: De Nationale AI-Cursus, een breed toegankelijk programma voor iedereen die zich goed wil voorbereiden op de toekomst! Gratis voor iedereen.

Je kunt de volledige cursus doen van 6 uur (mét diploma) of de verkorte variant van 1 uur. Er is zelfs een junior-versie! Met het hele gezin voorbereiden op de toekomst. Nuttiger kun je je tijd niet besteden. Aanrader!

Start de cursus

 

NIEUW vanaf volgende week: Thuiswerkseminars LIVE

Onze drive om zoveel mogelijk kennis met alle leiders en professionals in Nederland te delen, is onuitputtelijk. Daarom gaan we na deze serie thuiswerkseminars door met het volgende initiatief: Thuiswerkseminars LIVE.

Elke week gaan we (virtueel) langs bij een van onze sprekers en zenden we live uit vanaf zijn of haar keukentafel. Ze delen relevante tips en inzichten én beantwoorden vragen van kijkers. Zo maken we de kennis van de beste denkers voor iedereen toegankelijk. Met o.a. Ben Tiggelaar, Steven van Belleghem, Remco Claassen, Jitske Kramer en vele anderen!

Benieuwd? Blijf ons volgen op LinkedIn en Facebook, daar hoor je wanneer de eerste uitzending van start gaat. Mis het niet!

Méér leren in quarantaine?