DenkTank #2: Robert Cialdini e.a. over overtuigen

DenkTank #2: Robert Cialdini e.a. over overtuigen

In DenkTank #2 hoor je dé experts in beïnvloeden. Een podcast vol praktische tips en inzichten op het gebied van overtuigen. En we zijn live aanwezig bij het DenkProducties-seminar Psychologie van het Overtuigen met o.a. Robert Cialdini. De ‘Godfather of Influence’ was in Nederland voor zijn jaarlijkse seminar over zijn mega-seller Invloed. Cialdini laat zien hoe je mensen gemakkelijker ‘ja’ laat zeggen tegen je idee. Met aanpassingen die niets kosten en vaak grote impact hebben.

We ontvangen de hoofdrolspelers uit dit seminar in onze foyer-studio: Robert Cialdini, George van Houtem, Sharon Kroes, Remco Claassen en Jos Burgers. We spreken hen nét nadat ze van het podium komen én je hoort fragmenten uit hun live presentaties. Het is bijna alsof je er zelf bij was.

Of luister met Spotify, via iTunes of gebruik Google Podcasts.

Over dr. Robert Cialdini

Dr. Robert Cialdini verwierf wereldfaam met zijn bestseller 'Invloed'. Hij is W.P. Carey Distinguished hoogleraar Marketing en Regents hoogleraar Psychologie aan Arizona State University. Op het gebied van overtuigen en beïnvloeden is Cialdini de meest geciteerde sociaal psycholoog ter wereld. 

DenkTank #2 podcast met Robert Cialdini

Over DenkTank, de podcast van DenkProducties

Een podcast voor leiders en professionals die nóg beter willen worden in hun werk. In DenkTank halen we nationale en internationale denkers voor de microfoon en vragen hen naar hun allerbeste tips. Je hoort slimme inzichten over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit, rechtstreeks van de bron. Soms in onze studio, maar ook live vanaf de seminars van DenkProducties. Een ideale podcast voor professionals die denken dat ze nóg beter kunnen.

Heb je onze eerste aflevering van DenkTank met als gast Jan van Setten al geluisterd? 

Beluister aflevering 1

Robert Cialdini  -   - 

Misschien vind je dit ook interessant