Denktank #4: Jitske Kramer & Daan Roosegaarde: cultuur en innovatie

Denktank #4: Jitske Kramer & Daan Roosegaarde: cultuur en innovatie

Hoe zorgt de juiste teamcultuur voor creativiteit en innovatie? In deze podcast verbinden antropoloog Jitske Kramer en kunstenaar Daan Roosegaarde hun disciplines aan elkaar. Door antropologische wijsheden uit alle uithoeken van de wereld te koppelen aan de creatieve mindset van een kunstenaar, krijg je een frisse kijk op leiderschap, innovatie, cultuur en teamwork. Wow!

Een match made in heaven op het seminar Purpose Driven Leadership van DenkProducties.

Corporate antropoloog Jitske Kramer en reist de wereld over om leren van stammen, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze ontdekt nieuwe wijsheiden in oude culturen die onze manier van organiseren en samenwerken drastisch verbeteren.

Kunstenaar Daan Roosegaarde maakt sociale ontwerpen die de relatie tussen mensen, technologie en ruimte onderzoekt. Hij werd wereldberoemd met zijn Smog Free Tower en het lichtgevende Van Gogh fietspad. Zijn ‘Landscapes of the Future’ zijn briljant in eenvoud en effect.

Jitske Kramer en Daan Roosegaarde ontmoetten elkaar in de podcaststudio van ons seminar Purpose Driven Leadership. Je hoort hun boeiende gesprek én fragmenten van hun presentaties op het seminar.

Of luister Denktank #4 via Spotify, iTunes of Google Podcasts.

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is antropoloog en reist de wereld over om leren van stammen, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers, altijd op zoek naar manieren om sterke stammen op te bouwen en relaties te versterken. Met deze kennis kunnen we onze manier van organiseren en samenwerken drastisch verbeteren.

Jitske Kramer tijdens Purpose Driven Leadership

Over Daan Roosegaarde

Daan Roosegaarde is een kunstenaar, ondernemer, creatief denker en maker van sociale ontwerpen die de relatie tussen mensen, technologie en ruimte onderzoekt. Hij kijkt in zijn ontwerpen naar de geschenken van de natuur, zoals lichtgevende vuurvliegjes. Zijn fascinatie voor natuur en technologie wordt weerspiegeld in zijn iconische ontwerpen zoals Smart Highway (wegen die 's nachts opladen van zonlicht en gloed).

Daan Roosegaarde tijdens Purpose Driven Leadership

Andere podcasts uit dit seminar:

Daan Roosegaarde  -   - 

Misschien vind je dit ook interessant