DenkTank #44: Eva Brouwer over beter online presenteren

DenkTank #44: Eva Brouwer over beter online presenteren

Hoewel we allemaal weer graag naar kantoor gaan, zijn videovergaderingen ‘here to stay’. Je brengt nog steeds een flink deel van je tijd door in videomeetings. En regelmatig moet je daar het woord nemen: bijv om een idee te presenteren of je plan toe te lichten.

Veel mensen doen dat online (nog steeds) minder professioneel dan in een fysieke vergadering. En dat is zonde! Want ook in een digitale meeting kun je echt je podium pakken.

Eva Brouwer was jarenlang TV presentatrice en is nu dagvoorzitter en spreker. In deze DenkTank aflevering vragen we Eva het hemd van het lijf over ‘hoe presenteer je nou online’?

We hebben het over:

  • Je manier van vertellen. Dat kan slimmer als je mensen betrokken wil houden
  • Het ‘plaatje van je thuisstudio’: hoe pimp je dat?
  • Je presentatieskills voor digitale sessies

En nog veel meer. Eva is zo eentje van ‘gooi er een kwartje in en ze gaat’. Nou dat deed ze ook dit keer. Veel luisterplezier.

Of luister via SpotifyApple Podcasts of Google Podcasts. Kijk je liever? Deze aflevering van DenkTank aflevering is ook te bekijken via YouTube. En als cadeau van Eva aan jou als luisteraar: haar e-book met 60 pagina’s presentatietips! Download het gratis hier: https://evabrouwer.tv/gratisboek/

Eva Brouwer  -   - 

Luister ook