DenkTank #65: 2 topvrouwen over klantgerichtheid

DenkTank #65: 2 topvrouwen over klantgerichtheid

Deze podcast is een dubbelslag met 2 top-vrouwen uit België. Tijdens het seminar Customer Champions in de hoofdrol maakten we kennis met 2 ondernemende vrouwen: Nele van Damme & Ilse van Vaerenbergh.

Nele is één van de meest bijzondere én succesvolle ondernemers van Vlaanderen. Ze is medeoprichter van Upgrade Estate: een zeer florerend bedrijf met een unieke filosofie en bedrijfscultuur. Het bedrijf is doordrenkt van een filosofie van connectie, coaching en community. Iets dat je nergens anders ziet in de traditionele markt van vastgoed.

En dan Ilse. Zij leidt Smartphoto, één van de meest klantgerichte bedrijven van België. Smartphoto maakt gepersonaliseerde fotoproducten zoals fotoboeken, kaarten en cadeaus. Smartphoto heeft een zeer bewuste strategische keuze gemaakt: ze willen maar één ding: Happy Customers. En ALLE processen in het bedrijf zijn daarop ingericht.

Nele & Ilse zitten boordenvol voor inspirerende verhalen over wat er gebeurt als je de klant écht (maar dan ook echt) op de eerste plaats durft te zetten.

Luister via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en YouTube.

Nele van Damme  -   - 

Luister ook