DenkTank Tim Ferriss Tips- Jeroen Broekema

DenkTank Tim Ferriss Tips- Jeroen Broekema

" If you wanna change the world, go home and love your family" 

Jeroen Broekema is host van Leaders in Finance, met afstand de best beluisterde podcast voor financials. Wat heeft hij geleerd uit het werk van Tim Ferriss, als financieel professional, als ondernemer én als podcast host?

We vroegen het hem op de man af. En kregen een aantal mooie lessen als cadeau terug.

  • Lessen over podcasting: Hoe doe je nou een goed gesprek? Wat doe je om meteen vertrouwen op te bouwen? Hoe haal je professionele én persoonlijke verhalen naar boven? Wat is het belang van empathisch luisteren en hoe doe je dat als ongeduldig persoon?
  • Lessen over ondernemerschap: Waarom begint het met 1.000 shitty things? Hoe start je een bedrijf na(ast) een goedbetaalde, reguliere baan? En waarom is het einddoel: 1.000 true fans?
  • Lessen voor het leven: welke twee briljante quotes zijn volgens Broekema een billboard op de A2 waard?

En je hoort wat Jeroen heeft met … dobbelstenen!

 

 

Luister naar het gesprek dat Remy Gieling en Hans Janssen hadden voor de DenkTank podcast. En wil je Jeroen én Tim Ferriss live ontmoeten? Kom dan op 29 september naar Amsterdam Business Forum van DenkProducties!

Of luister via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. Kijk je liever? Deze aflevering van DenkTank aflevering is ook te bekijken via YouTube.

Shownotes:

Ook goed om te luisteren