Zoek mensen op die zijn zoals jij wil worden

Zoek mensen op die zijn zoals jij wil worden

Als leider ben je gericht op persoonlijke groei. Je wilt beter worden, meer presteren, hogere doelen bereiken. Hoe doe je dat op de snelst mogelijke manier?

De slimste manier om dat te ontdekken is: leren van anderen
➡️ Hoe doen zij dat?
➡️ Welke fouten maakten zij die jij kunt vermijden?
➡️ En wat zijn hun gouden tips?

Lessen van de leiders van Linkedin, Zoom, Meta en Airbnb

Tim Ferriss weet raad. Voor zijn podcast de Tim Ferriss Show gaat Tim in gesprek met leiders van wereldfaam. Oprichters en CEO’s van indrukwekkende bedrijven als Linkedin, Facebook, Zoom en Airbnb.

Tim graaft diep en zaagt door. Geen plichtmatig interview maar de diepte in. Wat doen ze precies? Waarom werkt dat? Wat kun jij ervan leren en lenen?

Gouden tip van Reid Hoffman (Linkedin)

In de Tim Ferriss Show gaf Reed Hofman, oprichter van Linkedin dit mooie advies over persoonlijke groei:

"The fastest way to change yourself is to hang out with people who are already the way you want to be."
Reid Hoffman (Linkedin)

Met andere woorden

Zodra je weet in welke richting je wilt groeien: zoek die mensen op! Vind mensen die hier al verder in zijn. Zorg dat je in hun nabijheid kunt zijn. Observeer en leer. Dat is de snelste manier om te groeien. En het is nog inspirerend en leuk ook.

Tim Ferriss = snelste weg naar persoonlijke groei

Wil je op de snelst mogelijke manier slimme ideeën opdoen over leiderschap een persoonlijke effectiviteit? Dan is Tim Ferriss de man om te volgen. Hij verzamelde de beste ideeën van specialisten van over de hele wereld. Hij probeerde ze zelf uit. En pas als ze écht werken, beveelt hij ze aan. Dus dit werkt gegarandeerd.

29 September: Tim Ferriss in Amsterdam

Op 29 september komt Tim Ferriss naar Amsterdam. Tijdens Amsterdam Business Forum geeft hij zijn beste tips over leiderschap, ondernemen en persoonlijke groei.

Bij zijn? Schrijf hier in!

Bekijk hier het programma >

Naast Tim Ferriss zie je ook Rutger Bregman en INSEAD professor Erin Meyer. Een programma met veel headliners. Dit wordt hét leiderschapsevent van het jaar.

Lees ook