DenkTank #8: Jos Burgers & Martijn Verspeek: klantgerichtheid

Bereid je voor op een podcast vol eye-openers en pure praktijk inspiratie over extreme klantgerichtheid. Jos Burgers en Martijn Verspeek gaan in gesprek over het verankeren van klantgerichtheid in alle aspecten van je organisatie DNA. Martijn Verspeek is eigenaar van Installatiebedrijf Verspeek. Een ware held in het bouwen van een zeer klantgericht bedrijf die heldere keuzes maakt op elk aspect van de bedrijfsvoering.

  • Komen werken bij Verspeek? Welkom! Maar je hoort pas 2 dagen vantevoren wat je gaat verdienen.
  • Een belletje van een klant? Altijd naartoe gaan, ook als je iemand telefonisch kunt helpen (of laten wachten tot na het weekend)
  • Het kantoor? Een kleedkamer voor kampioenen.

Over Martijn Verspeek

Martijn Verspeek is een verborgen held in extreme klantgerichtheid. Hij maakte een fundamentele keuze toen hij het bedrijf van zijn vader overnam. Hij wilde een bedrijf maken waar de klant écht centraal staat. Elke dag en overal. Zijn keuzes zijn radicaal, zijn succes is dat ook.

Over Jos Burgers

Jos Burgers is dé expert in Nederland in het maken van fans van je klanten. Hoe werkt dat? Jos schrijft er al jaren bestsellers over. En hij is diep onder de indruk van de manier waarop Martijn Verspeek zijn bedrijf leidt. Dit is hoe het moet!

DenkTank de podcast #8

Twee zeer bijzondere persoonlijkheden ontmoeten elkaar in de foyer van het seminar Customer Champions van DenkProducties. Ze gaan in gesprek met hosts Remy Ludo Gieling en Hans Janssen.

Of luister via Spotify, iTunes of Google Podcasts.

Jos Burgers  -   - 

Misschien vind je dit ook interessant