Veelgestelde vragen DenkProducties

Annuleren, krediet, vervangen

Ik sta ingeschreven voor een avondseminar of blended class, maar ik kan helaas niet deelnemen, wat nu?

Annuleren van onze avondseminars en blended classes is niet mogelijk, je bent het volledige seminarbedrag verschuldigd.

Je mag je bij ons wél kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons krijgt. We vinden het dan wel prettig om dit vooraf te weten zodat we een badge voor je vervanger kunnen klaarleggen. Geef ons dan even de voor- en achternaam, emailadres, functie en het bedrijf waar jouw vervanger werkt door? Dat kan je mailen naar: customercare@denkproducties.nl 

Ik sta ingeschreven voor een dagseminar, maar ik kan helaas niet deelnemen, wat nu?

Je mag je bij ons sowieso altijd kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons krijgt. Maar wat als je geen vervanger kan vinden? Dan ligt het er aan wanneer het seminar plaats gaat vinden. 

Wanneer het seminar niet binnen 3 weken plaats vindt dan kunnen we je de volgende opties aanbieden:

Vervangen
Het is bij ons altijd mogelijk je te laten vervangen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer je hiervoor kiest, vragen we je een e-mail te sturen met de voor- en achternaam, functie, het e-mailadres en bedrijf waar jouw vervanger werkt? Dit kan naar customercare@denkproducties.nl.

Krediet
Een krediet is een tegoed dat een jaar lang geldig is en dat je kunt inzetten voor een willekeurig seminar van DenkProducties. Je bekijkt zelf de agenda van DenkProducties en kiest een seminar dat het beste bij jouw wensen past. Hiervoor brengen wij €100,- (exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. Je kunt een krediet per email aanvragen: customercare@denkproducties.nl.

Annuleren
Dat vinden we natuurlijk jammer, maar het kan wel. Hiervoor brengen wij €150,- (exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. Je kunt een annulering alleen per email doorgeven: customercare@denkproducties.nl.  

Ik kan helaas niet deelnemen aan het dagseminar en het is al binnen 3 weken, wat nu?

Annulering binnen 3 weken voor het seminar is helaas niet mogelijk. We zullen het volledige seminarbedrag in rekening brengen. Maar je mag je bij ons wél kosteloos laten vervangen, ook binnen 3 weken voor aanvang van het seminar, dat is een standaard service die je van ons krijgt.

Maar wat als je geen vervanger kan vinden? Dan bieden we je de mogelijkheid een krediet aan te vragen.

Krediet
Een krediet is een tegoed dat een jaar lang geldig is en dat je kunt inzetten voor een willekeurig seminar van DenkProducties. Je bekijkt zelf de agenda van DenkProducties en kiest een seminar die het beste bij jouw wensen past. Hiervoor brengen wij dan wel €100,- (exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. Je kunt een krediet per email aanvragen: customercare@denkproducties.nl

Coronavirus: versoepelde annuleringsvoorwaarden

Omdat ook wij niet weten hoe de ontwikkelingen rond het Coronavirus de komende weken precies zullen gaan, hebben we bij DenkProducties alvast een stap naar voren gezet. Je kunt er vanop aan dat je zorgeloos kunt inschrijven voor onze seminars. Onze annuleringsvoorwaarden zijn versoepeld om je maximaal de gelegenheid te geven om je inschrijving te heroverwegen of intrekken, zonder dat dit tot kosten leidt.

Wat betekent dit concreet:

  • Je kunt tot 1 week voor een seminar kosteloos annuleren.
  • Vanaf 1 week vooraf kun je ook nog afzien van deelname. Tot op het allerlaatste moment. Dan krijg je een voucher voor een vervangend seminar. Oneindig geldend.
  • Mochten wij genoodzaakt zijn (of aanleiding zien om) één van onze seminars te annuleren, dan prikken we altijd een nieuwe datum. En kun je dus later deelnemen. Zelfde programma, zelfde sprekers. Uiteraard zonder extra kosten. Mocht die nieuwe datum niet passen, dan krijg je je geld terug of mag je een ander seminar kiezen.
  • We werken samen met onze locaties en sprekers om de hygiëne op onze programma’s extra goed te verzorgen.

Kortom: je kunt gewoon zorgeloos inschrijven.

Ik kan helaas niet deelnemen aan een Digitale leergang of Live online leergang, wat nu?

Je kunt je aanmelding voor een Digitale leergang of Live online leergang tot twee weken voor het programma annuleren. Je bent daarna het volledige bedrag verschuldigd, maar je kunt je wel kostenloos laten vervangen voor een collega.

Wil je annuleren? Stuur dan even een mail naar: customercare@denkproducties.nl.

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.