Veelgestelde vragen DenkProducties

Annuleren, krediet, vervangen

Ik sta ingeschreven voor een avondseminar, maar ik kan helaas niet deelnemen, wat nu?

Annuleren van onze avondseminars is niet mogelijk, je bent het volledige seminarbedrag verschuldigd.

Je mag je bij ons wél kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons krijgt. We vinden het dan wel prettig om dit vooraf te weten zodat we een badge voor je vervanger kunnen klaarleggen. Geef ons dan even de voor- en achternaam, emailadres en het bedrijf waar jouw vervanger werkt door? Dat kan je mailen naar: customercare@denkproducties.nl 

Ik sta ingeschreven voor een dagseminar, maar ik kan helaas niet deelnemen, wat nu?

Je mag je bij ons sowieso altijd kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons krijgt. Maar wat als je geen vervanger kan vinden? Dan ligt het er aan wanneer het seminar plaats gaat vinden. 

Wanneer het seminar niet binnen 3 weken plaats vindt dan kunnen we je de volgende opties aanbieden:

Vervangen
Het is bij ons altijd mogelijk je te laten vervangen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer je hiervoor kiest, vragen we je een e-mail te sturen met de voor- en achternaam, het e-mailadres en bedrijf waar jouw vervanger werkt? Dit kan naar customercare@denkproducties.nl.

Krediet
Een krediet is een tegoed dat een jaar lang geldig is en dat je kunt inzetten voor een willekeurig seminar van DenkProducties. Je bekijkt zelf de agenda van DenkProducties en kiest een seminar dat het beste bij jouw wensen past. Je kunt een krediet per email aanvragen: customercare@denkproducties.nl.

Annuleren
Dat vinden we natuurlijk jammer, maar het kan tot 3 weken voor het seminar wel. Je kunt een annulering alleen per email doorgeven: customercare@denkproducties.nl.  

Ik kan helaas niet deelnemen aan het dagseminar en het is al binnen 3 weken, wat nu?

Annulering binnen 3 weken voor het seminar is helaas niet mogelijk. We zullen het volledige seminarbedrag in rekening brengen. Maar je mag je bij ons wél kosteloos laten vervangen, ook binnen 3 weken voor aanvang van het seminar, dat is een standaard service die je van ons krijgt.

Maar wat als je geen vervanger kan vinden? Dan bieden we je de mogelijkheid een krediet aan te vragen.

Krediet
Een krediet is een tegoed dat een jaar lang geldig is en dat je kunt inzetten voor een willekeurig seminar van DenkProducties. Je bekijkt zelf de agenda van DenkProducties en kiest een seminar die het beste bij jouw wensen past. Je kunt een krediet per email aanvragen: customercare@denkproducties.nl

Coronavirus: versoepelde annuleringsvoorwaarden

Als je inschrijft voor een fysiek seminar, wil je uiteraard weten: heeft organisator goed aan de Covid scenario’s gedacht? Het korte antwoord op die vraag is: uiteraard. Ontzettend goed zelfs. Hier een overzicht.

Drie Keuzes
Wat doen we om de fysieke sessie maximaal veilig te houden? Drie basiskeuzes:

  • Datumkeuze: we hebben voor 2022 het seminarseizoen stevig ingekort. Alleen tussen april en november doen wij seminars. Deze maanden waren afgelopen jaar het veiligst. 
  • Locatiekeuze: we kiezen voor locaties die qua faciliteiten boven de rest uitsteken. Hypermoderne ventilatie is een must. De kans om verder uit elkaar te zitten ook. 
  • Veiligheidskeuze: wij hanteren de strenge versie van geldende Coronarestricties. Alle deelnemers worden bij binnenkomst gecheckt. Dat doen we conform de regels zoals die op dat moment van kracht zijn. We kiezen daarbij de veilige (lees: strenge) kant. Dus als er bandbreedte in de restricties zit, dan nemen wij de strenge versie.

Tot slot: we doen alles dat nodig is om te voldoen aan de strakste richtlijnen. Dus moeten we lunches voorverpakken? Doen we dat. Moeten we iedereen een zitplek geven tijdens de pauzes? Regelen we dat. Dit kunnen wij. Het is ons vak.

Tripple A Garantite
Wat als het vanwege lockdowns of strenge maatregelen niet door kan gaan?

Kernregel daarbij is: daarvan mag jij als deelnemer niet de dupe worden. We hanteren een Triple A garantie. We bieden altijd aan: 

  • Andere datum: als de maatregelen een fysiek seminar niet mogelijk (of niet optimaal uitvoerbaar) maken, prikken we een nieuwe datum. Waarin je het programma in originele vorm kunt bijwonen. 
  • Andere vorm: We maken van elk seminar ook een live digitale variant. Je mag daar altijd naar overstappen. Als je dat prettiger vindt dan fysiek aanwezig zijn.
  • Annuleren. Als je toch wil annuleren, hanteren we maximaal soepele criteria. Een nieuwe datum, een voucher of ander programma kan altijd (tot de dag voor het seminar). Annuleren/crediteren ook tot 1 week vooraf omdat we daarna zelf ook kosten maken die we niet meer kunnen terugdraaien (en onze leveranciers ook gewoon door deze tijd willen loodsen).

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.