Veelgestelde vragen DenkProducties

Annuleren, krediet, vervangen

Ik sta ingeschreven voor een avondseminar, maar ik kan helaas niet deelnemen, wat nu?

Annuleren van onze avondseminars is niet mogelijk, je bent het volledige seminarbedrag verschuldigd.

Je mag je bij ons wél kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons krijgt. We vinden het dan wel prettig om dit vooraf te weten zodat we een badge voor je vervanger kunnen klaarleggen. Geef ons dan even de voor- en achternaam, emailadres en het bedrijf waar jouw vervanger werkt door? Dat kan je mailen naar: customercare@denkproducties.nl 

Ik sta ingeschreven voor een dagseminar, maar ik kan helaas niet deelnemen, wat nu?

Je mag je bij ons sowieso altijd kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons krijgt. Maar wat als je geen vervanger kan vinden? Dan ligt het er aan wanneer het seminar plaats gaat vinden. 

Wanneer het seminar niet binnen 3 weken plaats vindt dan kunnen we je de volgende opties aanbieden:

Vervangen
Het is bij ons altijd mogelijk je te laten vervangen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer je hiervoor kiest, vragen we je een e-mail te sturen met de voor- en achternaam, het e-mailadres en bedrijf waar jouw vervanger werkt? Dit kan naar customercare@denkproducties.nl.

Krediet
Een krediet is een tegoed dat een jaar lang geldig is en dat je kunt inzetten voor een willekeurig seminar van DenkProducties. Je bekijkt zelf de agenda van DenkProducties en kiest een seminar dat het beste bij jouw wensen past. Je kunt een krediet per email aanvragen: customercare@denkproducties.nl.

Annuleren
Dat vinden we natuurlijk jammer, maar het kan tot 3 weken voor het seminar wel. Je kunt een annulering alleen per email doorgeven: customercare@denkproducties.nl.  

Ik kan helaas niet deelnemen aan het dagseminar en het is al binnen 3 weken, wat nu?

Annulering binnen 3 weken voor het seminar is helaas niet mogelijk. We zullen het volledige seminarbedrag in rekening brengen. Maar je mag je bij ons wél kosteloos laten vervangen, ook binnen 3 weken voor aanvang van het seminar, dat is een standaard service die je van ons krijgt.

Maar wat als je geen vervanger kan vinden? Dan bieden we je de mogelijkheid een krediet aan te vragen.

Krediet
Een krediet is een tegoed dat een jaar lang geldig is en dat je kunt inzetten voor een willekeurig seminar van DenkProducties. Je bekijkt zelf de agenda van DenkProducties en kiest een seminar die het beste bij jouw wensen past. Je kunt een krediet per email aanvragen: customercare@denkproducties.nl

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.