Veelgestelde vragen DenkProducties

Annuleren, krediet, vervangen

Ik kan helaas niet deelnemen, wat nu? (avondseminar en blended classes)

Annuleren van onze avondseminars en blended classes is niet mogelijk, je bent het volledige seminarbedrag verschuldigd.

Je mag je bij ons wél kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons krijgt. We vinden het dan wel prettig om dit vooraf te weten zodat we een badge voor je vervanger kunnen klaarleggen. Geef ons dan even de voor- en achternaam, emailadres, functie en het bedrijf waar jouw vervanger werkt door? Dat kan je mailen naar: customercare@denkproducties.nl 

Ik kan helaas niet deelnemen, wat nu? (dagseminar)

Je mag je bij ons sowieso altijd kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons krijgt. Maar wat als je geen vervanger kan vinden? Dan ligt het er aan wanneer het seminar plaats gaat vinden. Is dat binnen 3 weken? Lees dan even verder bij het volgende item.

Wanneer het seminar niet binnen 3 weken plaats vindt dan kunnen we je de volgende opties aanbieden:

Vervangen
Het is bij ons altijd mogelijk je te laten vervangen, hier zijn geen kosten aan verbonden. We vinden het wel prettig om het vooraf te weten zodat we een badge voor je vervanger kunnen klaarleggen. Zou je ons dan even de voor- en achternaam, emailadres, functie en het bedrijf waar jouw vervanger werkt willen doorgeven? Graag per mail naar: customercare@denkproducties.nl.

Krediet
Dit krediet is een jaar lang geldig en te gebruiken voor elk willekeurig seminar van DenkProducties. Je bekijkt zelf de agenda van DenkProducties en kiest een seminar die het beste bij jouw wensen past. Hiervoor brengen wij €100,- (exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. Je kunt een krediet per email aanvragen: customercare@denkproducties.nl.

Annuleren
Dat vinden we natuurlijk jammer, maar het kan wel. Hiervoor brengen wij €150,- (exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. Je kunt een annulering alleen per email doorgeven: customercare@denkproducties.nl.  

Ik kan helaas niet deelnemen maar het seminar is al binnen 3 weken, wat nu? (dagseminar)

Annulering nu niet meer mogelijk, je bent het volledige seminarbedrag verschuldigd. Maar je mag je bij ons wél kosteloos laten vervangen, ook binnen 3 weken voor aanvang van het seminar, dat is  een standaard service die je van ons krijgt.

Maar wat als je geen vervanger kan vinden? Dan bieden we je de mogelijkheid een krediet aan te vragen.

Krediet
Dit krediet is een jaar lang geldig en te gebruiken voor elk willekeurig seminar van DenkProducties. Je bekijkt zelf de agenda van DenkProducties en kiest een seminar die het beste bij jouw wensen past. Hiervoor brengen wij dan wel €100,- (exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. Je kunt een krediet per email aanvragen: customercare@denkproducties.nl

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.