Veelgestelde vragen DenkProducties

Annuleren, krediet, vervangen

Ik sta ingeschreven voor een seminar, maar ik kan helaas niet deelnemen, wat nu?

Bij ons mag je jezelf altijd kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons mag verwachten. Maar wat als je geen vervanger kunt vinden? Dan hangt het af van hoe ver het seminar nog van ons verwijderd is.

Als het seminar meer dan 30 dagen in de toekomst ligt, bieden we je de volgende opties aan:

Vervangen
Het is bij ons altijd mogelijk je te laten vervangen, zonder extra kosten. Kies je hiervoor, stuur ons dan een e-mail met de voor- en achternaam, het e-mailadres en de bedrijfsgegevens van jouw vervanger naar customercare@denkproducties.nl.

Krediet
Je hebt de mogelijkheid om een krediet te ontvangen, dat geldig is tot 30 dagen na je oorspronkelijke bestelling, en dat je kunt gebruiken voor elk willekeurig seminar van DenkProducties. Neem een kijkje in onze agenda en kies een seminar dat bij jou past. Voor een krediet stuur je een e-mail naar customercare@denkproducties.nl.

Annuleren
Hoewel we het jammer vinden om je te missen, kun je tot 30 dagen na je bestelling annuleren, mits dit meer dan 30 dagen voor het seminar is. Annuleringen dienen per e-mail doorgegeven te worden via customercare@denkproducties.nl.

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.