Veelgestelde vragen DenkProducties

Inschrijven

Krijg ik een certificaat of bewijs van deelname?

Jazeker! Wij sturen alle deelnemers een certificaat op. Dit certificaat wordt binnen 3 weken na afloop van het seminar per mail naar je toegestuurd.

Wat zijn PE­-uren en wanneer krijg ik deze?

Diverse beroeps- en brancheorganisaties hebben regelingen voor Permanente Educatie (PE). Voor meer informatie klik je hier. Na afloop van het seminar sturen wij je per mail een certificaat van deelname toe. Met dit certificaat kun je jouw PE-uren registreren. Wij verlenen hier zoveel mogelijk medewerking aan.

Is dit seminar inclusief lunch, documentatie, consumpties etc.?

Jazeker! Dit seminar is altijd 'volledig verzorgd'. De documentatie, alle consumpties zijn inclusief. Geen extra kosten. Geen verrassingen.

Zijn er last-minute kortingen?

We stunten niet met prijzen. De seminars zijn elke euro waard, daar steken we onze hand voor in het vuur. We variëren niet met ticketprijzen voor individuele seminars. Er zijn wel kortingen, maar die zijn altijd gebonden aan groepsinschrijvingen.

Zijn wij ‘preferred supplier’ voor de organisatie waar jij werkzaam bent?

Wij hebben structurele samenwerkingsafspraken met diverse grote organisaties. Werk je bij een bedrijf waar wij 'preferred supplier' zijn? Dan is het slim om in te schrijven via je interne opleidingscatalogus of bedrijfsacademie. Weet je niet zeker of jouw bedrijf daartoe behoort, neem dan even contact met je HR afdeling of met ons via info@denkproducties.nl.

Als we met een groep komen, kunnen we dan in aanmerking komen voor een korting?

Vanaf 5 deelnemers passen we automatisch al groepskortingen toe. Handig: hoef je niet te onderhandelen. De groepskortingen zijn:
            -          Bij deelname met 5-9 deelnemers: 10%
            -          Bij deelname met 10-19 deelnemers: 15%
            -          Bij deelname met 20+ deelnemers: 20%
je kunt in plaats van korting ook kiezen voor extra tijd. We organiseren dan workshops onder leiding van geselecteerde gedragstrainers. Dan maak je met je groep concreet de vertaalslag naar jouw dagelijkse praktijk. Neem contact op met Hans Janssen via telefoonnummer 020-3033820 of per email: godfried@denkproducties.nl.

Als we ons met een groep aanmelden, zitten we dan ook bij elkaar in de zaal?

Al onze seminars hebben vrije placering. Dus je kunt gewoon je eigen plaats uitzoeken. Ook als je met je groep bij elkaar wil zitten. Wil je echt vooraf gereserveerde/gemarkeerde plaatsen, geef dat even aan bij je groepsaanmelding (gegevens: zie vorige vraag) dan gaan we dat regelen. Onze ervaring is dat het ook zonder gemarkeerde plaatsen altijd lukt om gewoon samen te zitten.

'Goede doelen' tickets

Voor elk seminar reserveren wij een aantal stoelen voor charitatieve organisaties. Deze organisaties hoeven niet te betalen. Zo draagt DenkProducties bij aan de professionalisering van goede doelen in Nederland. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan een mailtje naar goededoelen@denkproducties.nl. Per seminar zijn maximaal 6 tickets beschikbaar. Voldoe je aan de criteria en zijn er nog tickets beschikbaar? Dan ontvang je een uitnodiging om als onze gast naar het seminar te komen. Elke organisatie kan maximaal 2 deelnemers per seminar afvaardigen.

Zijn de prijzen op de website inclusief btw?

Nee, alle bedragen zijn per persoon en exclusief 21% btw. DenkProducties is btw plichtig en we mogen van de fiscus geen btw-vrije prijzen hanteren.

Mijn factuur moet naar het buitenland. Kan de BTW verlegd worden?

Op de seminars van DenkProducties zit 21% BTW. Hoe zit dat als je vanuit een buitenlands bedrijf inschrijft? Kun je de BTW dan verleggen?

Het korte antwoord: dat is helaas niet toegestaan.

Medio 2022 ontvingen we bericht van de Inspecteur der Belastingen dat de BTW op fysieke deelname NIET verlegd mag worden naar het land van de deelnemer. De dienst (het seminar) wordt immers in Nederland geconsumeerd en dient daarom ook in Nederland met BTW belast te worden.

Bij digitale deelname (waarbij de deelnemer dus in het buitenland het seminar volgt) kan de BTW wél verlegd worden.

Maar fysieke deelname in Nederland door een deelnemer uit het buitenland, moet worden gefactureerd met Nederlandse BTW. Daarom zijn we ook aan buitenlandse bedrijven verplicht om 21% Nederlandse BTW toe te voegen.

In sommige gevallen kan je de BTW wel terugvragen. Meer informatie vind je op deze pagina van de Belastingdienst.

Wat zijn de inschrijfvoorwaarden voor een seminar?

Die hebben we even netjes op een rij gezet onder deze link: Inschrijfvoorwaarden seminar.

Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing?

Dat zijn altijd veel lettertjes, die per saldo vrij weinig zeggen. Maar van sommige instanties moet je ze hebben. Dus hebben wij ze ook. Je vindt ze hier: Algemene Voorwaarden.

Tot welk moment kan ik mij inschrijven voor een seminar?

Je kunt tot de dag vóór het seminar inschrijven.

Het inschrijven via de website lukt niet, wat nu?

Geen enkel punt: het kan ook per e-mail. Stuur even een mailtje naar info@denkproducties.nl en we helpen je verder.

Hoe weet ik of er nog voldoende plaatsen zijn om mij aan te melden?

Zolang het seminar op de site staat, is er nog plek. Als we zien dat een seminar vol dreigt te raken, proberen we een grotere zaal te vinden waardoor toch iedereen die dat wil aanwezig kan zijn.

Krijg ik een deelnamebevestiging als ik mij heb ingeschreven?

Ja. Na inschrijving ontvang je meteen een kopie van jouw inschrijving in je inbox. Twee weken voor aanvang sturen wij je extra informatie over het seminar en een routebeschrijving. Maar je kunt zeker zijn: zodra je jouw inschrijving hebt afgerond, wordt er een stoel voor je vrijgehouden.

Als ik verlaat ben, mag ik de zaal dan nog in?

Jazeker, je mag altijd de zaal in. Wanneer je verlaat bent zal er na het registreren een medewerker van DenkProducties met je meelopen naar een vrije plaats in de zaal.

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.