Veelgestelde vragen DenkProducties

Facturatie en betalingen

Wanneer wordt de factuur verstuurd en wanneer moet deze uiterlijk betaald zijn?

Na aanmelding ontvang je binnen 10 werkdagen een factuur. De factuur dient binnen 14 dagen na de factuurdatum betaald te worden.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Betalen is alleen mogelijk via bankoverschrijving. Creditcard of pinbetalingen kunnen we helaas niet faciliteren.

Ik heb een vraag over een factuur. Wat kan ik doen?

Stuur een e-mail naar onze Finance afdeling: finance@denkproducties.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 020 - 3033 820.

Krijg ik toegang als de factuur nog niet betaald is?

Een gewetensvraag! We willen uiteraard wel dat de factuur is voldaan voordat je deelneemt aan het seminar. Immers: onze kosten zijn ook al gemaakt. Als je echter bijvoorbeeld last minute inschrijft, kan het zijn dat de betalingstermijn na de seminardatum ligt. In dat geval vertrouwen we je dat je de factuur netjes betaalt. En krijg je gewoon toegang tot het seminar.

Wat zijn jullie bankgegevens?

Bank: Rabobank
IBAN: NL23RABO0344701751
Btw: NL815615097B01
KvK: 34245851

Is het doorgeven van een ordernummer/referentie verplicht en waar hebben jullie deze voor nodig?

Voor DenkProducties zelf is een ordernummer of referentie niet verplicht. Echter zijn er veel financiële afdelingen die gebruik maken van verplichte gegevens die op de factuur vermeld moeten worden, zoals een afwijkend factuuradres, ordernummer of ander soort referentie.

Ben je niet op de hoogte van de verplichte factuurgegevens binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met je financiële afdeling, zij kunnen je precies aangeven welke gegevens nodig zijn op de factuur.

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.