Veelgestelde vragen DenkProducties

Facturatie en betalingen

Wanneer wordt de factuur verstuurd en wanneer moet deze uiterlijk betaald zijn?

Na aanmelding ontvang je binnen 10 werkdagen een factuur. De factuur dient binnen 14 dagen na de factuurdatum betaald te worden.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Betalen is alleen mogelijk via bankoverschrijving. Creditcard of pinbetalingen kunnen we helaas niet faciliteren.

Ik heb een vraag over een factuur. Wat kan ik doen?

Stuur een e-mail naar onze Finance afdeling: finance@denkproducties.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 020 - 3033 820.

Krijg ik toegang als de factuur nog niet betaald is?

Een gewetensvraag! We willen uiteraard wel dat de factuur is voldaan voordat je deelneemt aan het seminar. Immers: onze kosten zijn ook al gemaakt. Als je echter bijvoorbeeld last minute inschrijft, kan het zijn dat de betalingstermijn na de seminardatum ligt. In dat geval vertrouwen we je dat je de factuur netjes betaalt. En krijg je gewoon toegang tot het seminar.

Wat zijn jullie bankgegevens?

Bank: Rabobank
IBAN: NL23RABO0344701751
Btw: NL815615097B01
KvK: 34245851

Is het doorgeven van een ordernummer/referentie verplicht en waar hebben jullie deze voor nodig?

Voor DenkProducties zelf is een ordernummer of referentie niet verplicht. Echter zijn er veel financiële afdelingen die gebruik maken van verplichte gegevens die op de factuur vermeld moeten worden, zoals een afwijkend factuuradres, ordernummer of ander soort referentie.

Ben je niet op de hoogte van de verplichte factuurgegevens binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met je financiële afdeling, zij kunnen je precies aangeven welke gegevens nodig zijn op de factuur.

Ik kom niet uit Nederland en wil graag de BTW op mijn factuur verleggen.

Op de seminars van DenkProducties zit 21% BTW. Hoe zit dat als je vanuit een buitenlands bedrijf inschrijft? Kun je de BTW dan verleggen?

Het korte antwoord: dat is helaas niet toegestaan.

Medio 2022 ontvingen we bericht van de Inspecteur der Belastingen dat de BTW op fysieke deelname NIET verlegd mag worden naar het land van de deelnemer. De dienst (het seminar) wordt immers in Nederland geconsumeerd en dient daarom ook in Nederland met BTW belast te worden.

Bij digitale deelname (waarbij de deelnemer dus in het buitenland het seminar volgt) kan de BTW wél verlegd worden.

Maar fysieke deelname in Nederland door een deelnemer uit het buitenland, moet worden gefactureerd met Nederlandse BTW. Daarom zijn we ook aan buitenlandse bedrijven verplicht om 21% Nederlandse BTW toe te voegen.

Heb je vragen hierover? Mail dan naar finance@denkproducties.nl.

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.