Veelgestelde vragen DenkProducties

Coronavirus - annuleringsvoorwaarden

Triple A Corona Garantie

Als je inschrijft voor een fysiek seminar, wil je uiteraard weten: heeft organisator goed aan de Covid scenario’s gedacht? Het korte antwoord op die vraag is: uiteraard. Ontzettend goed zelfs. Hier een overzicht.

Drie Keuzes
Wat doen we om de fysieke sessie maximaal veilig te houden? Drie basiskeuzes:

  • Datumkeuze: we hebben voor 2022 het seminarseizoen stevig ingekort. Alleen tussen april en november doen wij seminars. Deze maanden waren afgelopen jaar het veiligst. 
  • Locatiekeuze: we kiezen voor locaties die qua faciliteiten boven de rest uitsteken. Hypermoderne ventilatie is een must. De kans om verder uit elkaar te zitten ook. 
  • Veiligheidskeuze: wij hanteren de strenge versie van geldende Coronarestricties. Alle deelnemers worden bij binnenkomst gecheckt. Dat doen we conform de regels zoals die op dat moment van kracht zijn. We kiezen daarbij de veilige (lees: strenge) kant. Dus als er bandbreedte in de restricties zit, dan nemen wij de strenge versie.

Tot slot: we doen alles dat nodig is om te voldoen aan de strakste richtlijnen. Dus moeten we lunches voorverpakken? Doen we dat. Moeten we iedereen een zitplek geven tijdens de pauzes? Regelen we dat. Dit kunnen wij. Het is ons vak.

Triple A Garantie
Wat als het vanwege lockdowns of strenge maatregelen niet door kan gaan?

Kernregel daarbij is: daarvan mag jij als deelnemer niet de dupe worden. We hanteren een Triple A garantie. We bieden altijd aan:

  • Andere datum: als de maatregelen een fysiek seminar niet mogelijk (of niet optimaal uitvoerbaar) maken, prikken we een nieuwe datum. Waarin je het programma in originele vorm kunt bijwonen. 
  • Andere vorm: We maken van elk seminar ook een live digitale variant. Je mag daar altijd naar overstappen. Als je dat prettiger vindt dan fysiek aanwezig zijn.
  • Annuleren. Als je toch wil annuleren dan kan dat altijd binnen 30 dagen na aankoop van je ticket kosteloos.

Vragen? Mail ons op: customercare@denkproducties.nl 

 

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.