Veelgestelde vragen DenkProducties

Seminar informatie en praktische vragen

Is jullie locatie goed bereikbaar met het OV?

Jazeker. Daar kiezen we onze locaties op uit. Als de loopafstand van een station/halte naar de locatie meer dan 10 minuten is, zetten we eigen pendelbussen in. Je kunt de routebeschrijving voor ieder seminar vinden onderaan de seminarpagina.

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Jazeker. Ook daar kiezen we onze locaties op uit en we hebben er altijd een oplossing voor. Zelfs als het betekent dat je een begeleider moet meenemen.

Als ik verlaat ben, mag ik de zaal dan nog in?

Jazeker, je mag altijd de zaal in. Wanneer je verlaat bent zal er na het registreren een medewerker van DenkProducties met je meelopen naar een vrije plaats in de zaal.

Wat zijn PEĀ­-uren en wanneer krijg ik deze?

Diverse beroeps- en brancheorganisaties hebben regelingen voor Permanente Educatie (PE). Voor meer informatie klik je hier. Na afloop van het seminar sturen wij je per mail een certificaat van deelname toe. Met dit certificaat kun je jouw PE-uren registreren. Wij verlenen hier zoveel mogelijk medewerking aan.

Ik ben vergeten mij in- of uit te tekenen voor PE-uren. Wat nu?

Geen probleem! Stuur dan even een mail naar info@denkproducties.nl. Dan maken wij het voor je in orde.

Is dit seminar inclusief lunch, consumpties etc.?

Jazeker! Seminars van DenkProducties zijn altijd 'volledig verzorgd'. We regelen lunch, lichte snacks, alle dranken en na afloop een borrel. Je ontvangt een notitieblok, pen en waterflesje. Geen extra kosten. Geen verrassingen.

Heb ik een stoelnummer? Kunnen we met een groep bij elkaar zitten?

Al onze seminars hebben vrije placering. Dus je kunt gewoon je eigen plaats uitzoeken. Ook als je met je groep bij elkaar wil zitten. Wil je echt vooraf gereserveerde/gemarkeerde plaatsen, geef dat even aan bij je groepsaanmelding dan gaan we dat regelen. Onze ervaring is dat het ook zonder gemarkeerde plaatsen altijd lukt om gewoon samen te zitten.

Moet ik een ticket meenemen?

In de deelnemersinformatie die je per mail krijgt, laten we weten of je een e-ticket nodig hebt. Indien dit het geval is, ontvang je deze ook per mail. Bij binnenkomst kun je je aanmelden bij de registratiebalies en ontvang je jouw persoonlijke badge.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee, je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen. Wij regelen alles voor je: eten, drinken en je badge.

Als je het leuk vindt om alvast wat te lezen of kijken, ga dan naar de pagina van jouw seminar en klik op de docenten of op 'extra's'. Ook vind je een hoop interessante video's op ons YouTube kanaal!

Ik heb geen informatie ontvangen over het seminar, wat nu?

Wanneer je je inschrijft voor één van onze seminars ontvang je direct een automatische bevestiging in je inbox. Binnen 10 werkdagen ontvang je de factuur. En uiterlijk een week voor het seminar ontvang je praktische informatie via de mail.

Geen mail gezien? Check je spam-inbox om te zien of hij daar is beland en markeer ons adres als 'gewenst' in je adresboek. Dan mis je nooit meer belangrijke informatie.

Nog steeds niks ontvangen? Neem dan even contact met ons op via info@denkproducties.nl en dan voegen we je toe aan de lijst!

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Ja, je kunt een e­mail sturen naar customercare@denkproducties.nl. Geef je dieetwensen uiterlijk een week voor aanvang van het seminar door. Wij zorgen er dan voor dat wij je hierin zo goed mogelijk tegemoet zullen komen.

Andere vragen?

Als er nog onduidelijkheden zijn dan kan je ons altijd bellen of e-mailen.