Amsterdam Business Forum

Amsterdam Business Forum

maandag 19 september 2022

Het event waar leiders elkaar ontmoeten

DenkProducties brengt een nieuwe standaard in leiderschapsevenementen naar Nederland. Ontwikkeld en impactvol in Helsinki en Oslo en nu eindelijk in Nederland: Amsterdam Business Forum.

Op 19 september brengen we een geweldig headliners-only evenement naar je toe. Alleen de beste sprekers en denkers op het podium. Meer dan 2.000 leiders in het publiek. Een ervaring die veel te geweldig is voor een congres. Dat is Amsterdam Business Forum.

De eerste bevestigde sprekers zijn: 

Claim je early bird tickets

Amsterdam Business Forum is de plek waar elk jaar meer dan 2.000 leiders elkaar ontmoeten en waar je leert van de beste denkers ter wereld. Een evenement dat je niet wil missen. Je verlaat AFAS Live vol concrete ideeën en met interessante, nieuwe connecties.

Het thema van Amsterdam Business Forum 2022

Het thema van 2022 is Future Focused Leadership. Hoe richt je het vizier van je organisatie op de toekomst en hoe stimuleer je voortdurende vernieuwing om écht toekomstproof te worden? We kijken naar drie terreinen:

Digitalisering: wat betekent de digitaliseringsgolf voor mijn organisatie?
Diversiteit: hoe maak ik mijn organisatie écht inclusief?
Duurzaamheid: hoe dragen wij bij aan de toekomst van onze planeet?

Drie blokken

Future: hier verkennen we de nabije en verdere toekomst. Welke trends zijn je aandacht waard en wat zijn de gevolgen? In dit blok spreekt Yuval Noah Harari.

Focus: wie iets wil bereiken, moet focussen, keuzes maken en beschikbare business tools slim inzetten. Hoe doe je dat? Je leert het in dit blok van Alexander Osterwalder.

Leadership: als leider heb je een belangrijke rol. Wat kun je doen om vernieuwing in je organisatie mogelijk te maken? Amy Edmondson deelt haar inzichten.

Al tienduizenden leiders gingen je voor

Hoewel dit de eerste editie van het Amsterdam Business Forum is, zijn we beslist geen rookies. Bij DenkProducties zijn we de specialist op het gebied van seminars voor de leiders van vandaag en morgen. En onze collega's in Oslo en Helsinki hebben tijdens het Oslo Business Forum en Nordic Business Forum al duizenden leiders geïnspireerd. Ben jij de volgende?

Claim je early bird tickets

Download de brochure
Yuval Noah Harari Amy Edmondson Alexander Osterwalder
Yuval Noah Harari, Amy Edmondson, Alexander Osterwalder en vele anderen
€ 995,00 /
€ 1.295,00
excl. 21% btw
6 PE-uren Meer info

Programma

09:30 Registratie
10:30 Start programma
19:30 Netwerkborrel

10:30 | Blok 1: FUTURE

What is the future of work? How do artificial intelligence, digitization and societal trends shape the role of organizations and the way we look at work? That is our main focus in block 1. With brilliant thinkers including Yuval Noah Harari (45 mins) and others.

12:15 | Pauze

Geen saaie pauze maar een festival-achtige parade van deep dives en meer.

14:00 | Blok 2: FOCUS

Wie iets wil bereiken, moet focussen, keuzes maken en beschikbare business tools slim inzetten. Hoe doe je dat? Je leert het in dit blok van Alexander Osterwalder.

16:00 | Pauze

Pauze vol met extra's

17:30 | Blok 3: LEADERSHIP

Als leider heb je een belangrijke rol. Wat kun je doen om vernieuwing in je organisatie mogelijk te maken? Amy Edmondson deelt haar inzichten.

Praktische informatie

Main stage programma

09:30 Registratie
10:30 Start programma
19:30 Netwerkborrel

Streaming Pass

Amsterdam Business Forum voor al jouw collega’s? Dat kan!

Meer info